RDR 2’de Arthur’a hemen 100 saç toniği içirildiğinde ne olacağını gösteren oyuncu: Saçların Patlayıcı Büyümesi

RDR 2’de Arthur’a hemen 100 saç toniği içirildiğinde ne olacağını gösteren oyuncu: Saçların Patlayıcı Büyümesi

Red Dead Redemption 2’de acımasız ve vahşi Batı dünyasına dalış yapmaya hazırlanın. 19. yüzyılın sonlarında hayatta kalmak için mücadele eden Van der Linde çetesinin bir üyesi olan Arthur Morgan’ın derisine bürüneceksiniz.

Oyun, 1899 yılında, yasağın hemen hemen olmadığı ve insan hayatının hiçbir şey ifade etmediği vahşi ovalarda geçiyor. Ana karakter Arthur Morgan ve çetesi yıllarca soygun ve haydutluk yaptı. Ancak kanlı bir silahlı çatışmayla sona eren bir soygunun ardından, bütün çete zor durumda kaldı. Şimdi hayatta kalma mücadelesi vermek zorunda kalacaklar.

Büyük bir vahşi batı dünyasını keşfedin – ata binin, vahşi hayvanları avlayın, ana ve ikincil silahları değiştirin. Kendi yolunuzu seçersiniz – dürüst yasal bir vatandaş mı yoksa hedefe ulaşmak için her türlü acımasız suçlu mu?

Oyunda, batı filmlerinin ruhuna uygun çeşitli etkinlikler sunulmaktadır. Haydutlar ve düzen bekçileriyle çatışmalara katılın, görevleri yerine getirin, renkli karakterlerle tanışın. Nişan alma ve ata binme becerilerinizi geliştirin, düello yapın, nadir hayvanları avlayın. Batı dünyası sakinlerinin size olan tutumunu etkileyecek olan eylemleriniz ve ahlaki yapınız.

Arthur’un dövüş becerilerini geliştirmenin yanı sıra dış görünüşünü de değiştirebilirsiniz – giyinebilir, saçınızı kestirebilir ve tıraş olabilirsiniz. Karakterinizin yeme içme ve dinlenme ihtiyaçlarını takip edin. Malzeme sağlayarak veya bir dükkan veya tavernadan satın alarak kahramanınızın formunu korursunuz.

Sadık atınıza özel ilgi göstermelisiniz, çünkü maceralarınızda güvenilir bir arkadaş olacaktır. Atınızı binerken, besleyin ve temizleyin, aranızdaki bağ güçlenir. Bu bağ büyüdükçe, atınızın sağlığı ve dayanıklılığı artacaktır.

Minimum Gereksinimler

İşletim Sistemi: 64-bit Windows 10 (1803 ve üstü sürümleri)
İşlemci: Intel Core i7-4770K / AMD Ryzen 5 1500X
Ekran Kartı: NVIDIA GTX 770 (2 GB) veya AMD Radeon R9 280 (3 GB)
Bellek: 12 GB
Disk Alanı: 150 GB
İnternet Bağlantısı: Geniş bant

Tavsiye Edilen Gereksinimler

İşletim Sistemi: 64-bit Windows 10 (1803 ve üstü sürümleri)
İşlemci: Intel Core i7-4770K veya AMD Ryzen 1500X
Ekran Kartı: NVIDIA GTX 1060 (6 GB) veya AMD Radeon RX 480 (4 GB)
Bellek: 12 GB
Disk Alanı: 150 GB
İnternet Bağlantısı: Geniş bant