ReCore: Definitive Edition Xbox Game Pass İçin Gelecek Oyunlardan Biri

ReCore: Definitive Edition Xbox Game Pass İçin Gelecek Oyunlardan Biri

ReCore: Definitive Edition

ReCore: Definitive Edition

Microsoft‘un Xbox Oyun Geçişi hizmeti büyümeye devam ediyor. Gamescom‘un canlı akışında bugün şirket, sekiz yeni bölgeye geliyor ve yolda yedi yeni oyunla geliyor; bunlardan biri ReCore: Definitive Edition.

Daha önce bildirildiği gibi, ReCore: Definitive Edition, nişancının gelişmiş bir versiyonudur. Güncellenmiş görselliklerin yanı sıra, yeni “Eye of Obsidian” misyonunun yanı sıra yeni bir T8-NK Corebot çerçevesi de bulunuyor. Aynı zamanda HDR’yi de destekleyecek ve Xbox One X için geliştirmeler yapılarak büyüyen oyun listelerinden biri olacak.

ReCore: Definitive Edition, 29 Ağustos’ta mağazalara ve Xbox Game Pass‘a geliyor. Zaten orijinale sahip oyuncular da donanımlarının keyfini çıkarabilecek; Microsoft, ReCore sahiplerinin Definitive Edition‘daki özellikleri ekleyen oyun için ücretsiz bir güncelleme indirilebileceğini doğruladı.

Xbox Game Pass, çeşitli Xbox One ve Xbox 360 oyunlarına sınırsız erişime sahip Netflix tarzı bir abonelik hizmetidir. Sony’nin PlayStation Now hizmetinden farklı olarak Game Pass oyunları indirilebilir ve akış yapılmak yerine standart oyunlar gibi oynatılabilir. Aboneliklerin ayda 10 dolara mal olur. 1 Eylül’den itibaren Xbox Game Pass Arjantin, Brezilya, İsrail, Suudi Arabistan, Slovakya, Güney Afrika, Türkiye ve BAE’de satışa sunulacak. O gün hizmetinize aşağıdaki oyunlar eklenecektir:

 – Metro: Last Light Redux
 – Fable II
 – Garou: Mark of the Wolves
 – 10 Second Ninja X
 – Hue
 – The Bridge

ReCore: Definitive Edition Xbox Game Pass