Red Dead 2 Online Yaz Güncellemesi Çıktı

Red Dead 2 Online Yaz Güncellemesi Çıktı

Red Dead Online Frontier Pursuits

Red Dead Online Frontier Pursuits

Red Dead Redemption 2‘nin büyük yaz güncellemesi şimdi PS4 ve Xbox One’da yayında. Rockstar’ın daha önce ayrıntılı olarak açıkladığı gibi, güncelleme, ilk Frontier Pursuits, yeni öğeler, bir dizi yaşam kalitesi iyileştirmesi ve daha fazlası dahil olmak üzere oyunun çevrimiçi bileşeni olan Red Dead Online‘a bir dizi yeni içerik sunmuştur.

En büyük eklenti belirtilen Frontier Pursuits; kendi benzersiz aktiviteleri, yetenekleri ve açılabilir eşyaları ile birlikte gelen özel roller. Oyuncular üç Frontier Pursuits seçeneğine sahiptir. Ödül Avcısı rolü, aranan suçluları takip etmeye odaklanır; Tüccar bir dükkan açabilir, hayvan postu ve et satabilir; ve Koleksiyoner değerli hazineleri aramakta uzmanlaşmıştır.

Frontier Pursuit’ünüzün eşsiz aktivitelerini tamamladığınızda, yeni Role Rank’nızı açmanıza yardımcı olacak Role XP kazanacaksınız. Bu da, size Role Tokens, özel eşyalar, yeni beceriler ve hatta role özel Free Roam etkinlikleri kazandıracak. Her Frontier Pursuit’ün başlangıç fiyatı 15 Gold Bars’dır. Ama Rockstar, her bir rolün başlangıç öğesini web sitesinde burada ücretsiz olarak kullanmanın birkaç yolunu anlattı.

Frontier Pursuits’e ek olarak, Red Dead Online’ın yaz güncellemesi yeni ürünlere, kıyafet seçeneklerine, atlı araçlara ve at ırklarına ilişkin şeyleri tanıtıyor. Artık, ilerlemenizi sıfırlamadan karakterinizin görünümünü de değiştirebilirsiniz; Rockstar kayıtlı tüm kıyafetleri adlandırma özelliğini eklemiştir.

Bu arada, 10 Eylül-18 Kasım arasında Red Dead Online’a giriş yapan tüm oyuncular otomatik olarak yeni kıyafetlere, aksesuarlara, özel bir silah kılıfına, bonus paraya ve daha fazlasına erişim sağlayan Wheeler, Rawson & Co. Club’a kayıt olmuş olur.

Son olarak artan hareket ve animasyon hızları dahil olmak üzere birçok hata düzeltmesi ve diğer oyun iyileştirmeleri de güncellemede mevcuttur. Red Dead Online’ın yaz güncellemesinin tam yama notları Rockstar’ın destek sitesinde buradan bulunabilir.