Red Dead Online Detayları

Red Dead Online Detayları

Red Dead Online

Red Dead Online

Rockstar Games, Red Dead Redemption 2‘nin online beta sürümünün 27 Kasım’dan itibaren PS4 ve Xbox One’da sunulacağını açıkladı. Rockstar, web sitesinde ayrıntılı olarak açıklandığı gibi, 27 Kasım’da Red Dead Redemption 2’nin Ultimate Edition sahiplerinden başlayarak ve 30 Kasım’a kadar tümüyle herkese açık, önümüzdeki hafta boyunca Read Dead Online‘a kademeli olarak erişme açmayı planlıyor.

27 Kasım’da, Red Dead Redemption 2’nin Ultimate Edition’ı sahibi olan herkes beta’ya erişebilecek. Rockstar’ın kendi verilerine dayanarak söyleyebiliriz ki, lansmanında Red Dead Redemption 2 oyununu oynayanlar 28 Kasım’dan itibaren beta sürümüne girecekler. Oyunu lansman ile 29 Ekim arasında herhangi bir noktada oynadıysanız, 29 Kasım’dan itibaren beta sürümüne geçebileceksiniz. Son olarak, oyunun sahibi olan herkes 30 Kasım’dan itibaren beta’yı inceleyebilir. Rockstar, bu kademeli kullanıma sunmanın, “beta’yı rahatlatmasına ve önemli sorunları hafifletmesine” yardımcı olacağını söylüyor.

Rockstar’a göre Red Dead Online, “Orijinal Red Dead Redemption‘ın klasik çok oyunculuğunu, o zamandan bu yana öğrendiğimiz her şeyin en iyileriyle harmanlıyor ve çok oyunculu deneyimler yaratıyor.” Sonuç olarak, “tamamen yeni ve eğlenceli bir şey ve zaman içinde genişlemeye ve gelişmeye devam edecek bir deneyim.”

Rockstar şöyle devam ediyor: “Red Dead Online, Red Dead Redemption 2 oyununun temeli olarak RDR 2‘nin geniş ve derin detaylı manzaralarını, şehirlerini, kasabalarını ve doğal ortamlarını çok sayıda oyuncu tarafından paylaşılmaya hazır yeni, canlı bir çevrimiçi dünyaya dönüştürüyor.”

Red Dead Online oyuncuların kendi karakterlerini oluşturmasına ve oyun tarzına uygun yetenekleri seçmesine izin verecektir. Oradan, oyuncular çevrimiçi dünyaya tek başlarına ya da en fazla yedi oyuncuya kadar bir Posse ile girmeyi tercih edebilirler.

Oyuncular Red Dead Online’da çeşitli aktiviteler gerçekleştirebilecekler. Kamp ateşi etrafında arkadaşlarıyla takılabilir, avlanabilir, balık tutabilir, hayatla dolu kasabalarda birkaç saatini harcayabilir, rakip çetelerle çelik ticareti yapabilir ya da sığınaklarını tuzaklarla donatabilirler. Dünyaya dağılmış hazineler bulunmakta olup, üstlenmeniz gereken görevler için bekleyen tanıdık karakterler de vardır. Bir şeyler yapmaya yönlendirilmek istemeyenler için, başka oyuncularla doğal çatışmalara başlayabilir ya da açık dünya meydan okumalarını yapabilirsiniz. Ve Rockstar, bunun ötesinde keşfedilecek daha çok şey olduğunu söylüyor.

Red Dead Online’ın beta lansmanı “sürekli olarak genişleyen ve dinamik bir dünya olacak ilk adım” olarak tanımlanıyor. Rockstar, beta döneminin, “bu boyut ve ölçekte herhangi bir çevrimiçi deneyim başlatmanın kaçınılmaz türbülansı” olduğunu ve sorunları bildirmeye, fikirleri paylaşmaya ve “tam Online deneyimin geleceğini şekillendirmeye yardımcı olmak için topluluğuna yaslanmayı amaçlıyor.”