Red Dead Online, Grand Theft Auto Online’dan Önemli Ölçüde Daha Az Gelir Sağlıyor

Red Dead Online, Grand Theft Auto Online’dan Önemli Ölçüde Daha Az Gelir Sağlıyor

Görünüşe göre, Red Dead Online, iyi bir performans sergilerken, Grand Theft Auto Online’ın başarısına yakın bir yerde değil. Bu bir sürpriz olarak ortaya çıkmayabilir, ancak Super Data’nın makalesine göre Red Dead Online’ın GTA Online’dan 5 kat daha az gelir elde ettiğini görmek çok şaşırtıcı. Red Dead Online, Ocak ayı boyunca gelirlerde bir önceki aya göre %14 oranında bir azalma gördü.

Super Data tarafından ortaya konan göze çarpan bir nokta, Red Dead Online gibi Beta konumundaki bir oyunla GTA Online gibi tam teşekküllü ve uzun süredir devam eden bir unvanla karşılaştırılmasının haksız görünen bir karşılaştırma olduğunu belirtti. Bu geçerli olsa da, yine de Red Dead Online’ın GTA Online’a yakın gelir sağlaması pek olası değil. Adil olmak gerekirse, RDR Online’ın yetişebildiğini görmek için (ya da GTA Online’ın numaralarını lansmanından birkaç ay sonra çalıştırmak için) doğru bir karşılaştırma yapmak için rakamları beş yıl boyunca karşılaştırmamız gerekir. Yine de, altı yıllık bir oyunun, en son üründen daha fazla gelir elde etmesi normalin dışında bir durum.

 

Bu makale ayrıca, genel kazançlar açısından Ocak ayının ilk on oyununu da içeriyor; FIFA 19 en üst sırada yer alıyor ve Fortnite, Super Smash Bros. Ultimate ve Grand Theft Auto V takip ediyor. Unutmayın ki, bu, satılan kopyaların değil kazanılan gelirlerin sıralamasıdır.

Hala Red Dead Online’ı oynuyorsanız, bugün piyasaya sürülen en son güncellemeyi kontrol ettiğinizden emin olun.

 

Red Dead Online’ın GTA Online kadar sıçrama yapmaması sizi şaşırtıyor mu? Belki de Red Dead Online’ın hala beta sürümünde olduğu ya da geliştiriliyor olması ile ilgisi vardır? Her iki durumda da, ne düşündüğünüzü bize bildirin!