Red Dead Online Oyuncuları Rockstar Games'i Palyaço Gibi Giyinerek Protesto Ediyor

Red Dead Online Oyuncuları Rockstar Games'i Palyaço Gibi Giyinerek Protesto Ediyor

Rockstar Games'in sevilen oyunu Red Dead Online'da son günlerde eğlenceli bir eylem yapılıyor. Oyuncular karakterlerini palyaço gibi giydiriyorlar ve Rockstar Games'in mesajı almasını umuyorlar.

Son birkaç gün içinde, Red Dead Online oyuncuları, oyunda büyük güncellemeler yapılmamasını protesto etmek için karakter tasarımlarını palyaço kıyafetleriyle değiştirdiler. Red Dead evreninin farklı bölgelerinde palyaço maskeli karakterlere sahip oyuncular, kasabaları istila etmek, trenleri kaçırmak ve başka türlü açıklama yapmak içni güçlerini birleştiriyorlar. Ancak oyuncular her şeyi eğlenceli bir şekilde yaptıklarını söylüyorlar.

Rockstar Games'i bu şekilde protesto eden oyuncular haklı olabilirler, çünkü Red Dead Online aylardır hiç büyük bir güncelleme almadı ve Rockstar Games büyük bir güncellemenin ne zaman geleceğine dair herhangi bir ayrıntı açıklamadı.

Reddit'te ve son haftalarda diğer platformlarda güncellemelerin eksikliğiyle ilgili şikayetler olsa da, bu ayın başlarında Red Dead Fashion topluluğunun Temmuz temasının Seyahat Sirki olduğunu söylediklerinde daha da şikayetler artmaya başladı. Red Dead Online oyuncularına moda yarışmaları kazanmak için her ay karakterlerini farklı şekilde giydirmelerini isteyen grup, Temmuz temasını seçti çünkü “büyük bir güncelleme almak için hepimiz palyaçoyuz” dedi.

Rockstar'ın neden herhangi bir büyük Red Dead Online güncellemesini duyurmadığı ve son palyaço protestolarına açıklama yapmadığı bilinmiyor. Şirket, ayrıca oyuncular tarafından gönderilen iletilere de yanıt vermedi.

Ancak şirketin önümüzdeki günlerde yanıt vermekten başka seçeneği kalmayabilir. Çünkü oyuncular protestoları büyütmek için 20 Temmuz Pazartesi günü palyaço temalı bir çapraz platform protestosu düzenlemeyi planladığını açıkladı. Detaylar şu an için bilinmiyor, ancak 14 Temmuz Salı günü, oyuncular tarafından yönetilen Red Dead Online Topluluğu Twitter hesabı üzerinden etkinliğin nasıl gerçekleştirileceğine dair hafta sonu boyunca bilgiler paylaşılacağını açıkladı.