Red Dead Redemption 2 105 GB Depolama Gerektiriyor

Red Dead Redemption 2 105 GB Depolama Gerektiriyor

Red Dead Redemption 2 Depolama Alanı

Red Dead Redemption 2 Depolama Alanı

Red Dead Redemption 2, yayılan bir vahşi batı destanı gibi görünüyor, ama nasıl yayılıyor ve nasıl destan? Son zamanlarda duyurulan PS4 Pro paketi için kutuya göre, üç haneli rakamlar söz konusu. Biraz boşluk bırakmak isteyebilirsiniz.

Rockstar Intel, paketin arka tarafının küçük boyutlu baskıda HDD alanı gereksinimini gösterdiğini kaydetti: 105 GB. Kutu aynı zamanda multiplayer sayısını (2-32 oyuncu) ve henüz gizlenmemiş PS4 özel içeriğinin sadece 30 gün için özel olduğunu ortaya koyuyor. Bu boş alan gereksinimi en beklenmedik parçadır ve bu yüzden göze çarpmaktadır.

Tabii ki bu not, PS4 Pro’daki oyun için alan gereksinimi olabilir, çünkü paketin içerdiği şey budur. Pro sürümü, 4K TV‘lerden tam olarak yararlanmak için bazı daha yüksek çözünürlüklü dokular gerektirebilir. Standart PlayStation 4 ve Xbox One sistemlerine sahip oyuncular böyle bir yüksek alan gereksinimine sahip olmayabilir.

Rockstar‘ın açık dünya oyununun büyük olması göz önüne alındığında bu mantıklı. Red Dead Redemption 2’de neler olacağı ile ilgili daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.