Red Dead Redemption 2 Boyutu Onaylandı ve Beklendiği Gibi Büyük

Red Dead Redemption 2 Boyutu Onaylandı ve Beklendiği Gibi Büyük

Red Dead Redemption 2 Kaç GB?

Red Dead Redemption 2 Kaç GB?

Büyüyen dünyası ve yapacağı çok çeşitli faaliyetler arasında, Red Dead Redemption 2 büyük bir oyundur ve onu kurmak için konsolunuzda oldukça fazla alan olması gerekir. Rockstar, web sitesindeki gelecek oyun için bir destek sayfası açtı ve dosya boyutunu PS4 ve Xbox One’da doğruladı ve daha önce tahmin edilenden daha büyük.

Destek sayfasına göre, Red Dead Redemption 2 PS4‘te 99 GB boyutundadır. Dijital olarak sahip olacaksanız, daha da fazla alana sahip olmanız gerekir, çünkü yükleme işlemi bunun üzerine 50 GB daha ek gerektirir. Xbox One sahiplerinin, oyunu yüklemek için 107 GB’a sahip olması gerekecek.

Daha önceki tüm tahminlerin oldukça ağır basacağını göstermesine rağmen, Red Dead Redemption 2’nin büyüklüğünün ne kadar büyük olduğuna dair çok fazla spekülasyon olmuştur. Red Dead Redemption 2 PS4 Pro paketi için kutu 105 GB, Microsoft Store için ise yaklaşık 88 GB olması bekleniyordu.

Red Dead Redemption 2’yi dijital olarak satın alıyorsanız, bugünden itibaren ön yükleme yapabilirsiniz. Ardennes War Horse, Outlaw Survival Kit, Red Dead Redemption 2’nin hikaye modunda ekstra para ve Grand Theft Auto V‘nin GTA Online modu için GTA $ gibi oyunun ön siparişi için başka avantajlar elde edeceksiniz. Red Dead Redemption 2, 26 Ekim’de PS4 ve Xbox One için piyasaya sürülecek.