Red Dead Redemption 2 Lansman Fragmanı Yayınlandı

Red Dead Redemption 2 Lansman Fragmanı Yayınlandı

Red Dead Redemption 2 Lansman Fragmanı

Red Dead Redemption 2 Lansman Fragmanı

Söz verdiği gibi, Rockstar hevesle beklenen açık dünya vahşi batısı Red Dead Redemption 2 için yeni bir fragman yayınladı. Oyun PlayStation 4 ve Xbox One için 26 Ekim’de piyasaya sürülecek ve oyun çıkmadan önce stüdyo herkese bekleyebileceklerinden başka bir tavır sunuyor. Lansman fragmanı, Dutch ve Arthur’un hayatları çetelerinden ayrı gelişmeden önce son bir büyük sayıdan (iş) bahsettiğini gösteriyor. Yakınında ise sadakat konuşmasına karşı patlamalar, ateş ve iç çatışma sahneleri var. Oldukça kısa ama çok tatlı bir fragman. Videoya göz atabilirsiniz.

Eğer bu fragmanı oyunu almak için izlediyseniz, şimdi RDR2‘yi önceden yükleyebilirsiniz. Oyunu PlayStation veya Microsoft Store’dan önceden sipariş edenler, 19 Ekim’de indirebilecekler. Erken indirilmek, 26 Ekim’de kilidi açıldığı anda oynamaya hazır olacağınız anlamına gelir.

90 GB sabit disk alanı gerektireceğini unutmayın, bu nedenle artık oynamadığınız eski oyunları temizlemeye değer. Oyun boyutu hakkında daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. Red Dead Redemption 2, Rockstar’ın en büyük oyunu olarak belirlendi. Yakın zamanda yapılan bir röportajda, kurucu ortak Dan Houser, final oyununun 300.000 animasyon ve 500.000 diyalog konuşmasından oluştuğunu söyledi. Houser ayrıca, geliştirme ekibinin bazı üyelerinin, oyunu bitirmek için 2018’de birkaç kez haftada 100 saat çalıştığını belirtti.

Red Dead Redemption 2 oyuncuları, ilkesini koruyan bir Amerika’da hayatta kalmak için mücadele veren Van der Linde çetesinin önemli bir üyesi olan Arthur Morgan olarak kurguluyor. Oyunun, geniş bir dünya ile silah özelleştirme ve geliştirilmiş bir Dead Eye sistemi dahil olmak üzere çok sayıda derinlikli özelliği vardır. Detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.