Red Dead Redemption 2 Online Modları ve Detayları

Red Dead Redemption 2 Online Modları ve Detayları

Red Dead Online Modları

Red Dead Online Modları

Red Dead Redemption 2‘nin çok oyunculu modu olan Red Dead Online, bugün piyasaya sunulmasıyla birlikte, Rockstar yeni detaylar verdi. Özellikle, Red Dead Online’daki açık dünyadaki iki temel faaliyetin ana hatları dikkat çekiyor.

Bunlardan ilki, Stranger simgeleri olarak görünen ve tek başına ya da Posse ile yola çıkabilen Free Roam Missions. Rockstar, bunların “tanıdık yüzler” i kapsayacağını ve işlerin yolunun onur seviyesine bağlı olacağını söylüyor.

Rockstar, “Örneğin, onurlu bir silahşörün, bir konvoyya eşlik etmesine yardım etmesi istenebilir. Bu da onu, çete oyuncularına ve hatta diğer oyuncuların pozisyonlarına saldırmaktan koruyabilir. Oysa onursuz bir kanun kaçağı suçluya yardım edebilir.” diye açıklıyor.

Bu arada bir Land of Opport, Rockstar’ın sürekli olarak genişlemek istediği “iki ila dört oyuncu için daha derin bir kooperatif şeridi” olarak tanımlanıyor. Bu, “hakikat ve adalet ya da intikam peşinde koşmak için daha büyük bir yolculuğunuzda onur değiştikçe değişen bazı bölümleri olan çok bölümlü bir seri görevidir”.

Rekabet gücüne sahip olanlar için, online dünya da rekabetçi player-versus-player modları bir ürün yelpazesine sahip olacak. Red Dead Online açılışta, oynama listeleri gibi görünen “daha büyük bir Showdowns serisinin” parçası olan beş moda sahiptir. Matchmaking oyuncuları bu modlara koymak için kullanılır. Make It Count olarak adlandırılan savaş royale gibi bir çok şey dahil olmak üzere modlar şunlardır:

Shootout & Team Shootout: Sınırsız hayat ile klasik silahlı çatışma modları. Zaman tükenmeden önce en çok öldüren olmak için yarışın. Bir beraberlik durumunda ani ölüm tetiklenecektir; ilk öldüren kişi kazanır.

Make it Count: İki oyun modunda gerçek bir beceriklilik testi; son kalan olmak için bir yay ve bir avuç ok veya bıçaktan başka bir şey kullanmayın. Yavaş yavaş küçülen bir oyuncu alanı ile kaçacak bir yeriniz yok.

Most Wanted: Zirve için taktik bir yarış. Her öldürme sizi zirveye itiyor, ama dikkat edin; zirveye daha yakın olduğunuzda, herkes sizi öldürerek daha fazla puan alır.

Hostile Territory: Araziyi kontrol etmek için ekipler halinde çalışın. Puan toplamak için bir bölge ele geçirin; en çok puanı alan takım kazanır ya da her bölgeyi ele geçirerek kazanabilirsiniz.

Name your Weapon: Bu herkes için serbestte veya takım tabanlı maçta kişisel uzmanlığınızı gösterin; öldüren darbeyi indirmek için kullandığınız silaha göre, o kadar çok puan alırsınız.

Red Dead Online artık bazı oyuncular için beta sürümünde PS4 ve Xbox One’da mevcut. Uygunluk haftanın sonuna kadar açılacak ve 30 Kasım Cuma günü beta sürümünün tam sürümüyle sonuçlanacak.