Red Dead Redemption 2 Silahlar: Vahşi Batı’da Silahlar Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Red Dead Redemption 2 Silahlar: Vahşi Batı’da Silahlar Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Red Dead Redemption 2 Silah Rehberi

Red Dead Redemption 2 Silah Rehberi

Red Dead Redemption 2, 19. yüzyılın sonlarından tüfeklerle, tabancalarla ve av tüfeğiyle doludur ve muhtemelen her birini denemek için sabırsızlanıyor olabilirsiniz. Vahşi batıya girmeden önce, paranızı hangileri harcamanız gerektiğini, onları nasıl eskiteceğinizi ve hangileriyle çift-el yapabileceğinizi bilmek istersiniz.

Bu kılavuzda, silahlarınızı nasıl kişiselleştireceğinize ve oyundaki herhangi bir silahla ustalığınızı nasıl geliştireceğinize dair ipuçlarına yer verdik. İşte Red Dead Redemption 2’de silahlar hakkında bilmeniz gereken her şey.

1. Silahları Nereden Alırsınız?

1. Silahları Nereden Alırsınız?

Red Dead Redemption 2’deki silahlar iki kategoriye ayrılır: bir mağazada satın alabileceğiniz ve dövüş sonrası ya da ana hikayede bulduğunuz silahlar şeklinde.

Gunsmith’ler her yerdedir ve burada her tür silah ve cephane kataloğuna göz atabilirsiniz. Tabancayı gravürler ve yükseltmelerle de özelleştirebilirsiniz.

Aynı silahları düşmanların bedenlerinde bulacaksınız. Mevcut yükünüz için onları takas etmekten çekinmeyin ve onları deneyin, çünkü sahip olduğunuz tüm silahlar atınızın sırt çantasına kalıcı olarak saklanacaktır, böylece onları kaybedemezsiniz.

Son olarak, oyun dünyasında, ya korkunç kötüler tarafından taşınan, kubbelerde ve mağaralarda gizlenmiş ya da hikayenin doğal bir parçası olarak benzersiz silahlar bulabilirsiniz. Saklı silahlar ile ilgili nerede bulabileceğiniz gibi daha fazla bilgi isterseniz Red Dead Redemption 2 Gizli Silahlar konumuzu inceleyebilirsiniz.

2. Kaç Tane Silah Taşıyabilirsiniz?

2. Kaç Tane Silah Taşıyabilirsiniz?

Envanterinizde üç silah yuvanız var: biri yan kollar için, biri arkanızda ve biri omzunuzda taşımak için. Hikayenin bir parçası olarak, yan kollar için çift-kol kilidini açıyorsunuz, böylece iki tanesini aynı anda taşıyabiliyorsunuz ve toplamda dört silah taşıyorsunuz.

3. Ne Tür Silah Kombinasyonları Çalışır?

3. Ne Tür Silah Kombinasyonları Çalışır?

Silahlarınız pistol (tabanca), revolver ve shotgun (av tüfeği)’dır: çift-kullanımda olduğunuzda, orta menzilli bir tabanca ve bir point-blank sawed-off av tüfeği ile birlikte çok güzel oynanır.

Ayrıca daha uzun menzilli bir şey de isteyeceksiniz: çok yönlü tüfek ve kesintisiz ateş eden silahlar oyun boyunca çalışma alanlarınız olacaktır. Her seferinde iki tüfek taşıyabilirsiniz ve kısa mesafeli kavgalar için yan kol olarak sawed-off av tüfeği gibi bir şeyleri taşımak için istekliyseniz, geçerli bir taktiktir. Bir gerçek tüfek ve bir kısa menzilli kesintisiz ateş eden silah seçin ve tüm üsleri kapsayacaksınız.

Yan kol olarak av tüfeği yerine tabanca veya revolver taşımak istiyorsanız, diğer iki yuvaya bir tüfek ve bir büyük av tüfeği almanızı öneririz. Daha sonra, keskin nişancı tüfekleri alacaksınız ve daha kısa menzilli kesintisiz ateş eden silah tüfeğiyle bir keskin nişancıyı birleştirmeyi sevebilirsiniz ve yükü çift kullanımlı revolverlerle bitirebilirsiniz. Esasen, her durum için bir şeyler toplamaya çalışın ve yanlış yapmazsınız.

4. En İyi Silahlar Hangileridir?

4. En İyi Silahlar Hangileridir?

Revolvers: Schofield Revolver, her yönüyle harika ve yumruk atılabiliyor. Valentine doktor ofisinde dolaşarak oyunun erken saatlerinde alabilirsiniz (binanın arkasına gidin ve pencereden göz atın).

Flaco’nun Revolver’i her ne kadar biraz daha zor olsa da iyi ve merak uyandıran bir alternatif. Bunu, Gunslinger görevlerinin bir parçası olarak bulacaksınız ki bu, Valentine, küçük salonunu ikinci kez ziyaret ettiginizde tetiklenir.

Pistols: Aynı Gunslinger görev çizgisinde aynı zamanda, yıldırım hızında ateş hızı olan Midnight’s Pistol da bulacaksınız. 150 $ fiyatındaki Volcanic Pistol da iş yapar.

Rifles: Hem orta hem de uzun mesafeli bir şey için, Litchfield veya Lancaster Repeaters ile yanlış yapmazsınız. Her ikisi de sağlam hasar, ateş hızı ve doğruluk sunar.

Daha uzun menzilli bir seçenek istiyorsanız, Springfield Tüfeği sizin için olabilir. Bolt-action Tüfeği aynı derecede iyi, ama fiyatı neredeyse iki katıdır.

Snipers: Ana hikaye sırasında alacağınız Rare Rolling Back Tüfeği’ne dikkat edin. Yenilemez.

Shotguns: Eğer bunu karşılayabilirseniz, Repeating Shotgun mutlak bir yaratıktır ve hızlı bir şekilde yeniden yüklenir. Çift-kullanım için, Sawed-Off Shotgun’ı da alın ve dekoratif bir şey istiyorsanız, haritanın uzak batı tarafında bir mağaraya, Big Valley’in yukarısına ve soluna bakın, çok güzel Rare Shotgun ile karşılaşacaksınız.

5. Silahlar Nasıl Özelleştirilir?

5. Silahlar Nasıl Özelleştirilir?

Tabancayı gravürlerle süslemek veya yaptığı metalin türünü değiştirmek için herhangi bir silah ustasını ziyaret edin. En sevdiğimiz tabancanın renk düzenini mükemmelleştirirken saatler harcayabilirsiniz.

Ancak kişiselleştirme sadece kozmetik değildir: silah üreticileri, menzilini, hasarını veya doğruluğunu artırmak için bir silahın iç kısımlarında işlem yapabilir. Neden daha çok yönlü hale getirmek için tabancanızın namlusunu uzatmayasınız ki veya tüfeğinizin aşınmasını ve yıpranmasını önlemek için tüfeğinize koruyucu bir örtü eklemek istemezsiniz ki?

6. Silahlarınızı Nasıl Temizlersiniz?

6. Silahlarınızı Nasıl Temizlersiniz?

Silahlar zamanla kirlenir ve daha iğrenç olur, istatistikleri daha fazla düşer. Neyse ki, onları iyi durumda tutmak kolaydır. Bir silah ustasına gidebilir ve küçük bir ücret karşılığında onları silebilir ya da mağazalarda silah yağı satın alabilir ve kendiniz yapabilirsiniz. Silahı, silah tekerleğinizde vurgulayın ve temizleme işlemini başlatmak için sağ çubuğa tıklayın.

Eğer silahlarınızın daha uzun süre dayanmasını istiyorsanız, bir silah ustasından yükseltilmiş bir kılıf satın almayı düşünebilirsiniz, bu da onları daha yavaş bozar.

7. Farklı Cephane Çeşitleri Nasıl Kullanılır?

7. Farklı Cephane Çeşitleri Nasıl Kullanılır?

Paranız varsa, zor bir duruma düşmeniz durumunda, bazı yükseltilmiş silah fişeklerine yatırım yapmaya değer. Her silah türü için, daha iyi performans gösteren yüksek hızlı fişekler veya daha iyi durma gücüne sahip fişekler gibi farklı türden cephane satın alabilirsiniz. Zorlu dövüşler için cebinizde biraz bulundurun.

8. Tabanca Olmayan Silahlar Hakkında

8. Tabanca Olmayan Silahlar Hakkında

Onlar da mevcut. Güvenilir yay ve okunuz asla yanınızdan uzak olmamalıdır. Normalde atınızla birlikte bırakıp geyik için avlanacağınızı bildiğiniz zaman onu alabilirsiniz.

Ayrıca, seyahatlerinizde baltalar, bıçaklar ve savaş baltaları toplarsınız. Favori olanı Annesburg’un kuzeyindeki Roanoke Vadisi’nde bulabileceğiniz çarpıcı Viking Hatchet’tir. Nerede bulabileceğinize buradan daha detaylı bakabilirsiniz.