Resident Evil 2 Remake, Tofu Moduna Geri Dönüyor

Resident Evil 2 Remake, Tofu Moduna Geri Dönüyor

Resident Evil 2, 4th Survivor ve Tofu Survivor Modları

Resident Evil 2, 4th Survivor ve Tofu Survivor Modları

Capcom, Resident Evil 2‘nin yeniden yapımının hem 4th Survivor hem de Tofu Survivor bonus modlarının geri dönüşünü göreceğini açıkladı. Her ikisi de lansman sırasında oyuna dahil edildi, ancak kilidini açmanız gerekecek.

4th Survivor modu, bağımsız bir kanon hikayesinde, Raccoon City’nin olaylarından kurtulan dördüncü kişi olan Umbrella Security Service özel ajanı HUNK olarak oynamanıza izin veriyor. Tofu Survivor ise, sizi kişi büyüklüğünde bir tofu parçasının kontrolüne bırakıyor. Bu hikaye ne yazık ki, kanon değildir. Bununla birlikte, tamamlanması daha zordur. Tofu parçası sadece bir savaş bıçağı, iki yeşil ot ve bir mavi ot taşıyabilir ve kullanabilir.

Her iki mod da orijinal 1998 Resident Evil 2‘de mevcuttu. Ancak Capcom, orijinal oyunda kullanılan aynı yöntemle mi bunların yeniden kilidini açacağınızı açıklamadı. Daha önce, Leon ve Claire’in senaryolarını A derecesiyle tamamlayarak 4th Survivor’un kilidi açılıyordu. Tofu Survivor için, sadece altı A rütbesine sahip olmanız gerekiyordu. Ama art arda ve iki buçuk saat içinde başarılmaları gerekiyordu.

Yeni Resident Evil 2‘yi satın almadan önce denemek istiyorsanız, şu anda bir “1-Shot” demosu var. Demo, sadece 30 dakika sürer. Bu yüzden iğrenç manzaralar ve sesler tarafından dehşete düşmek için çok fazla bir şey beklemeyin. Demo, oyunun başlamasından birkaç gün sonra 31 Ocak’ta sona erecek.

Resident Evil 2’nin yeniden yapımı 2019’un en çok beklenen oyunlarından biridir. Capcom’un orjinal oyunu yeniden tanımlaması aynı hikaye ritimlerini izler, ancak yeni korkuları olan oyuncuları şaşırtmak için ilave unsurlar ekler. Modernize edilmiş bir kontrol şeması da uygulanmıştır ve orijinal oyuna aşina olmayan oyuncuların bu yeniden yapımı daha kolay almasına izin verir.

Resident Evil 2, 25 Ocak’ta Xbox One, PS4 ve PC için çıkacak.