Resident Evil 2 Remake Ücretsiz Ghost Survivors DLC Yayın Tarihi Açıklandı

Resident Evil 2 Remake Ücretsiz Ghost Survivors DLC Yayın Tarihi Açıklandı

Resident Evil 2 Ghost Survivors

Resident Evil 2 Ghost Survivors

Capcom’un merakla beklenen oyunu Resident Evil 2‘nin yeniden yapılması nihayet geldi, ancak hayatta kalma korku oyunu için gelecek hala biraz içerik var. Yayıncı, 15 Şubat’tan itibaren ücretsiz Ghost Survivors DLC yayınlayacağını açıkladı ve oyunculara oyunu üç yeni bakış açısıyla görme şansı verecek.

Capcom’a göre Ghost Survivors, “asla Raccoon City’den çıkmamış üç talihsiz ruhun hikayesini keşfedecek. No Time to Mourn‘da oyuncular, silah ustası sahibi olarak rol alacak; Runaway‘de belediye başkanının kızı olarak oynayacaklar; ve Forgotten Soldier onları askerin rolüne yerleştirecek.

Resident Evil 2, PS4, Xbox One ve PC için 25 Ocak’ta çıktı ve Capcom için büyük bir başarı olduğunu kanıtladı. Satış listelerine zirvede yer alarak giriş yaptı. Resident Evil 2, yalnızca orijinalin bir yıldız versiyonu değil, aynı zamanda serinin en iyi kayıtlarından bazılarını üstlenen, endişe uyandıran ve garip durumlar sunan güçlü bir korku oyunudur. Fakat her şeyden önce yeniden yapım, hayatta kalma korku deneyimini tamamen içine alan, korkunç tonunu güvenle kucaklayan ve nadiren hikayenin sonucuna kadar izin veren gerçek bir etkileyici oyundur. Resident Evil 2 köklerini geçmişte sağlam bir şekilde sağlamış olmasına rağmen, tanıdık korkuları yepyeni ve kendine ait hissettiren bir şeye dönüştürüyor.