Resident Evil 3 Remake Sistem Gereksinimleri Açıklandı

Resident Evil 3 Remake Sistem Gereksinimleri Açıklandı

    Oyun sektörünün en hareketli geçtiği yıllardan birisi şüphesiz 2019 oldu. Yıl içerisinde özellikle eski oyunların yeniden canlandırılarak, geliştirilmesi ve bu oyunların duyurulması birçok oyunseveri mutlu etti. Bu sene duyurulan ve oyuncuları en çok heyecanlandıran oyunlardan birisi ise çıkışı merakla beklenen Resident Evil 3 Remake oldu. Büyük bir merakla çıkış tarihini bekleyen oyuncular için yapımın sistem gereksinimleri açıklandı. 

    İlk olarak 1999 yılında oyuncuların beğenisine sunulan Resident Evil 3, yaklaşık 20 yıl sonra açıklamalarla gündeme geldi ve hayranlarını sevindirdi. Geçtiğimiz aylarda da yetkililer tarafından duyurulan Resident Evil 3’ün piyasaya sürülmesine sayılı günler kaldı.

      Yapılan duyurularda Resident Evil 3 Remake’in 3 Nisan 2020 yılında oyunculara buluşulacağı açıklanmıştı. Son olarak oyunun sistem gereksinimleri açıklandı. Açıklanan gereksinimler incelendiğinde ise daha önceki Remake oyununu oynayabilen oyuncuların bu oyunu da rahatlıkla oynayabileceği belli oluyor.

      Resident Evil 3 Remake, sadece tek oyunculu modun haricinde çok oyunculu modunu’da kullanıcılara sunacak. Çok oyunculu olarak oynanabilen oyunun ismi ise Resident Evil Resistance olarak açıklandı.

     Şu an itibariyle Steam üzerinden ön siparişe açık olan Resident Evil 3 Remak’ye sahip olmak istiyorsanız 259 TL ödeyerek sipariş edebiliyorsunuz. Şimdi ise Resident Evil 3 Remake için açıklanan sistem gereksinimlerini sizlerle paylaşalım.

Resident Evil 3 Remake sistem gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 7, 8.1, 10 (64 bit)
İşlemci: Intel Core i5-4460 veya AMD FX 6300 veya daha iyi bir işlemci
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 760 veya AMD Radeon R7 260x (2GB bellekli modeller)
DirectX: Sürüm 11