RIDE 4 PS4, Xbox One ve PC için 8 Ekimde Çıkacak

RIDE 4 PS4, Xbox One ve PC için 8 Ekimde Çıkacak

 Oyunun geliştiriciliğini yapan Milestone, RIDE serisinin son güncel oyunu RIDE 4'ün çıkış tarihini duyurdu. Geliştirici şirket RIDE 4'ün 8 Ekim 2020 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için oyunu çıkaracaklarını açıkladı. 

 RIDE 4 motosikletlerin gerçeğe yakın bir sürüş deneyimi vericek olup motosiklet oyunu anlamında şuanda rakiplerini büyük anlamda geride bırakmış durumda. Aynı zamanda RIDE serisinin son oyunu tamamen yenilenmiş bir kariyer modunu da barındıracak. Bu kariyer modunda oyuncu tamamen üst düzey bir sanal sürüş ile dünyadaki diğer rakipleriyle karşılaşıp hızlı bir yarışın içinde bulacak kendini. Bu mod da hava koşullarına göre oyunun seyri bir hayli değişeceğe benziyor. Aynı zamanda lastikler ve yakıt yönetimi için Pit Stop’lar da yer alacak.

 Oyundaki motosikletler gerçeğiyle birebir en gelişmiş teknolojiler ile yeniden oluşturuldu. Geliştirici şirket Milestone, motosikletteki her detayı düşünerek yeniden ürettiğini söyleyebiliriz. Gerçeğiyle birebir olan hız, sıcaklık, çekiş kontrolünde de iyileştirmeler yapıldı. Bunların yanı sıra Multiplayer modunda artık özel sunucular yer alacak ve kendi odanızı kurarak arkadaşlarınızla kıyasıya bir mücadelenin içine girebileceksiniz. 

Oyunun fragmanına buradan ulaşabilirsiniz. Keyifli seyirler.