Rise of the Ronin’ in Yeni Oynanış Videosu Çeşitli Silahların Gösterilmesine Adanmıştır.

Rise of the Ronin’ in Yeni Oynanış Videosu Çeşitli Silahların Gösterilmesine Adanmıştır.

Rise of the Ronin’deki dövüş hakkında detaylı bir açıklamanın ardından, Team Ninja yeni bir fragman vignettesi yayınladı. Her silah türü, hareketleri ve oyuncuların farklı durumlarda nasıl kullanabilecekleri hakkında bilgi verilmektedir. Aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yakın dövüş silahları arasında katanalar, bıçaklı tüfek ve mızrak yer alırken, uzak dövüş silahları arasında tabanca gibi ateşli silahlar, revolveryler, alev makineleri, yaylar ve musketler bulunmaktadır. Düşmanlara planörden bile ateş edebilirsiniz. Tırmanma tırpanı da güçlü bir araçtır, oyunculara patlayıcı varilleri düşman kalabalığına atma, mesafeyi kısaltma veya onları gizlice öldürme imkanı sağlar.

Ancak, Nioh 1 ve 2’deki gibi, silahı farklı kombinasyonlarda kullandığınızda ses çıkarmaya başlar. Örneğin, düşmanı tırmanma tırpanıyla vurabilir, ona birkaç kez revolverle ateş edebilir ve yaklaşarak katanayla birkaç öldürücü darbe indirebilirsiniz. Oyuncuların hangi başka kombinasyonları bulacaklarını görmek ilgi çekici olacak.

Rise of the Ronin, 22 Mart’ta PS5 için piyasaya çıkacak.