Rocket League Ücretsiz Oluyor

Rocket League Ücretsiz Oluyor

 Psyonix tarafından geliştirilen arabalarla oynanan bir futbol oyunu olarak karşımıza çıkan  Rocket League, 7 Temmuz 2015 tarihinde PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC platformları için geliştirici ekip tarafından yayınlandı. 

 Birçok dalda ödül kazanan yılların eskitemediği ve oldukça fazla bir oyuncu kitlesine sahip olan Rocket League, önümüzdeki hafta alacağı bir güncelleme ile Epic Games Store'da tamamen ücretsiz hale gelecek ve Steam'den kaldırılacak. Tek oyuncu ve çok oyunculu modları bulunan Rocket League'de arkadaşlarınız ile kıyasıya mücadele ederek eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz. 

 Epic Games yine yeniden güzel bir projenin içerisinde yer alarak birçok oyunseverin tekrardan takdirini kazanmayı planlıyor. Birbirinden güzel oyunları ücretsiz sunarak oyunseverlerin gönlünde taht kurmayı başaran Epic Games, bu seferde Rocket League'i kendi platformunda ücretsiz hale getirecek. 

 Önümüzdeki hafta alacağı güncelleme ile birlikte hem Steam'den kaldırılacak hem de Epic Games Store üzerinden ücretsiz hale gelecek. Oyunu daha önce farklı bir platfromdan almışsanız hesabınıza PC hesabınız ile erişebilecek ve gelen güncellemeleri ve yenilikleri ücretsiz bir şekilde alamaya devam edeceksiniz. Toplamda 75 milyon oyuncu kitlesine ulaşan Rocket League, hiçbir oyuncunun hakkını yememe gibi bir durumla karşılaşmamak için geliştirici şirket bu oyuncuları Legacy yani Miras durumuna yükseltecek. Miras durumuna yükselen oyuncular şu haklara sahip olacak. 

  • Oyun ücretsiz olmadan önce yayınlanan tüm Rocket League DLC'leri
  • Rocket League'i hangi yılda oynamaya başladıklarını gösteren bir oyun içi unvan
  • Legacy kalitesine yükseltilmiş 200'den fazla Common eşya
  • Golden Cosmos Boost
  • Faded Cosmos Boost (yalnızca bugünkü duyurudan önce oyuna giren oyuncular için)
  • Diece-Oro tekerlekler
  • Huntress oyuncu banner'ı