Rocket League’in Sınırlı Zamanlı Cadılar Bayramı Etkinliği Geri Döndü

Rocket League’in Sınırlı Zamanlı Cadılar Bayramı Etkinliği Geri Döndü

Rocket League Haunted Hallows

Rocket League Haunted Hallows

Yıllık Haunted Hallows, Rocket League’e geri döndü. Bu sınırlı zamanlı Cadılar Bayramı temalı etkinlik, savaş arabalarınız için özel kozmetik ürünler satın almanıza olanak tanıyan Psyonix’in oyununa yeni bir para birimi ekler.

Haunted Hallows sırasında, çevrimiçi maçları oynamak ve tamamlamak, Candy Corn para birimini kazanmanızı sağlar. Candy Corn, Cadılar Bayramı temalı savaş araba çıkartmaları, toppers, jantlar ve diğer kozmetik ürünler için kullanılabilir. Golden Pumpkin (Altın Kabak) denilen sınırlı parçalardan biri, Nitro, Turbo veya Oyuncunun Seçimi kasalarından bir rastgele savaş araba özelleştirme kilidini açar.

Haunted Hallows, 5 Kasım’a kadar devam edecek. Etkinlik bittikten sonra artık Candy Corn’u kazanamayacak olsanız bile, sınırlı bir süre için sahip olduklarınızı harcamaya devam edebilirsiniz.

Rocket League‘in neşesi, herhangi bir maçta her iki saniyede tasarlanan ve atılan sayısız plana dayanır. Topun nereye ve nasıl geri döneceğini tahmin etmeye çalışmak, oyun içindeki bir oyun gibidir. Rocket League, otomobil ve futbol gibi iki harika şeyi birleştiren harika bir oyundur.

Rocket League, Xbox One, PS4, PC ve Nintendo Switch’de kullanılabilir. Oyun Xbox One, PC ve Switch arasında çapraz oynamayı destekliyor. Oyunu hemen indirmek isterseniz aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Rocket League İndir