Rockstar, Red Dead Redemption 2 için AMD FSR 2.2 desteği içeren güncellemeyi sunuyor

Rockstar, Red Dead Redemption 2 için AMD FSR 2.2 desteği içeren güncellemeyi sunuyor

Red Dead Redemption 2 adlı macera aksiyon oyununda, acımasız ve zalim Vahşi Batı dünyasına dalış yapmaya hazır olun. Van der Linde çetesinin bir üyesi olan Arthur Morgan’ın derisine bürüneceksiniz ve 19. yüzyılın sonlarında hayatta kalmak için mücadele etmek zorunda kalacaksınız.

Oyunun hikayesi 1899 yılında geçiyor, vahşi bozkırlarda yasa neredeyse geçerli değil ve insan hayatının değeri çok düşüktü. Ana karakter Arthur Morgan ve ekibiyle yıllarca soygunlar ve haydutluk yapmıştı. Ancak kanlı bir çatışmayla sonuçlanan son soygunun ardından, çete zor durumda kaldı. Şimdi hayatta kalmak için zorlu bir mücadele vermeleri gerekiyor.

Vahşi Batı’nın devasa açık dünyasını keşfedin – ata binin, vahşi hayvanları avlayın, ana ve ekstra silahlarınızı değiştirin. Kendi yolunuzu seçebilirsiniz – dürüst, yasal vatandaş mı olacaksınız yoksa amacınıza ulaşmak için her türlü yolu deneyen acımasız bir suçlu mu?

Oyunda, western tarzındaki çeşitli faaliyetler mevcuttur. Haydutlar ve kanun kaçaklarıyla çatışmalara girin, görevleri tamamlayın, renkli karakterlerle tanışın. Ateş etme ve ata binme becerilerinizi geliştirin, düellolara katılın, nadir hayvanları avlayın. Yaptığınız seçimler ve ahlaki duruşunuz, Vahşi Batı sakinlerinin size olan tutumunu etkileyecektir.

Arthur’un savaş becerilerini geliştirmenin yanı sıra, dış görünümünü de değiştirebilirsiniz – kıyafet değiştirin, saçlarınızı ve sakalınızı kesin. Karakterinizin yiyecek, içecek ve dinlenme ihtiyaçlarına dikkat edin. Provizyon temin ederek veya mağazalardan ve tavernalardan satın alarak karakterinizin formunu koruyun.

Atınıza özel bir önem vermek önemlidir, çünkü maceralarınızda güvenilir bir ortak olacaktır. Atlarken, atınızı besleyip temizlediğinizde, aranızdaki bağ güçlenir. Bu bağ büyüdükçe, atınızın sağlığı ve dayanıklılığı artacaktır.

Minimum gereksinimler

İşletim Sistemi: 64-bit Windows 10 (1803 ve üstü sürümler)
İşlemci: Intel Core i7-4770K / AMD Ryzen 5 1500X
Ekran Kartı: NVIDIA GTX 770 (2 GB) veya AMD Radeon R9 280 (3 GB)
Bellek: 12 GB
Depolama Alanı: 150 GB
İnternet Bağlantısı: Geniş bant

Önerilen gereksinimler

İşletim Sistemi: 64-bit Windows 10 (1803 ve üstü sürümler)
İşlemci: Intel Core i7-4770K veya AMD Ryzen 1500X
Ekran Kartı: NVIDIA GTX 1060 (6 GB) veya AMD Radeon RX 480 (4 GB)
Bellek: 12 GB
Depolama Alanı: 150 GB
İnternet Bağlantısı: Geniş bant