Rogue Trooper temalı animasyon filmi için oyuncu kadrosu açıklandı.

Rogue Trooper temalı animasyon filmi için oyuncu kadrosu açıklandı.

Film Rogue Trooper için oyuncu kadrosu açıklandı. “Moon” ve “Warcraft” filmlerinin yönetmeni Duncan Jones’un yarattığı animasyon uyarlamada 2000 AD’nin klasik çizgi romanında başrolleri Anáirn Barnard, Hailey Atwell ve Jack Lauden, ayrıca Sean Bean gibi diğer tanınmış İngiliz yıldızları oynayacak.

Daha önce “Dunkirk” filminde rol alan Anáirn Barnard, mavi derili, genetik olarak değiştirilmiş bir asker olan Rogue Trooper’ı, görünüşte sonsuz bir savaşta toksik savaş alanlarında savaşan, sadece bir katliamdan sağ kurtulan bir savaşçıyı canlandıracak. Tüm birliği ölümle sonuçlanan bir katliamın tek sağ kalanı olarak, onları ölüme götüren ihanet edeni bulmaya karar verir. Ona bu konuda üç ölmüş birlik arkadaşı yardım eder, bilinçleri ölümlerinin ardından silaha, kaskına ve Rogue’un sırt çantasına yüklenir.

Barnard şu anda bilinen tek oyuncu, bu yüzden birliktelik ve yeminli düşmanını kimin oynayacağı henüz net değil. Ancak oyuncu kadrosuna Hayley Atwell (MCU’daki Peggy Carter olarak tanınır) ve Jack Lowden (“Slow Horses”, “Dunkirk”) katılacak, muhtemelen önemli rollerde oynayacaklar.

Trio’ya Daryl McCormack ve Reece Shearsmith katıldı. Diğer topluluk üyeleri arasında Jermaine Clement, Matt Berry, Diana Morgan, Alice Lowe, Asa Butterfield ve Sean Bean gibi beklenmedik isimler yer alıyor.

Oyuncu kadrosunun duyurulmasının yanı sıra, film yapımcıları Rebellion ve Liberty Films de ana çekimlerin tamamlandığını duyurdu. Film, Oxfordshire, İngiltere’deki Rebellion stüdyolarında çekildi ve Treehouse Digital şirketi animasyon şeklinde düzenlemeyle ilgilenecek. Stüdyo, Unreal Engine 5’i kullanıyor – bu yazılım birçok video oyununun da oluşturulduğu platformdur. Bu teknolojiyi kullanarak oluşturulan filmin nasıl görüneceğine dair ilk izlenimi, Rogue Trooper’ın ilk teaser görselinden edinebilirsiniz.

Rogue Trooper’ın çıkış tarihi henüz belirlenmedi, ancak 2025 yılında “tamamlanmasının” beklenildiği bildiriliyor.