Rol Yapma Oyunu Kırık Yolların Postapokaliptik Hikayesi – Karakterin Kökeni Anlatılıyor.

Rol Yapma Oyunu Kırık Yolların Postapokaliptik Hikayesi – Karakterin Kökeni Anlatılıyor.


Drop Bear Bytes bağımsız oyun stüdyosu, yakında piyasaya sürülecek olan izometrik rol yapma oyunları Broken Roads için karakter kökeni hikayelerinden birini tanıtan tamamen yeni bir video yayınladı. Oyun, Avustralya’daki post-apokaliptik bir kasabada geçiyor. Oyuncular, “Sözleşmeli”, “Takas Çetesi”, “Jackaroo” ve “Jeodezist” olmak üzere dört sınıf arasından seçim yapabilecekler. Bu videoda ise, ebeveynleri onu oraya bıraktıktan sonra Jackaroo’nun yanında büyüyen uzak bir istasyon yöneticisi hakkında bilgi veriliyor. İstasyon çalışanları Jackaroo’ya avlanmayı, alet kullanmayı ve hayvanlara bakmayı öğrettikten sonra, rafineriler tarafından öldürüldüler. Şimdi Jackaroo, öğrendikleri becerileri kullanarak hayatta kalmak için yeni yerler arıyor.

Broken Roads, keşif, stratejik tur tabanlı savaşlar ve derin felsefi kararları içeren bir anlatı tabanlı rol yapma oyunudur. Oyun, geleneksel ve tamamen yeni RPG öğelerini, dört felsefe üzerine kurulan sınıfsız bir sistemle ustalıkla birleştirir: humanist, utilitarist, maquiavellian ve nihilist. Ayrıca oyun, oyunculara karakterin felsefi bakış açılarına ve yolunda aldığı zor kararlara dayanan diyalog ve görev çözüm seçeneklerine etki eden Moral Compass adlı orijinal bir ahlak sistemini sunar.

Broken Roads’un tüm mekanları, Batı Avustralya şehirlerini ve turistik yerleri ziyaret eden ve fotoğraflar, videolar ve ses kayıtları yaparak gerçekçi bir görünüm elde etmeyi başaran bir ekip sayesinde gerçekçi bir şekilde yeniden inşa edilmiştir. Ayrıca, oyuna Tim Sunderland tarafından bestelenen atmosferik bir soundtrack, günlük eşyalardan yapılan enstrümanlarla oluşturulan ve oyuna benzersiz ve benzersiz bir hava katan bir tona sahiptir.