Ryan Reynolds, “Deadpool 3” filminin çekimlerinin tamamlandığını duyurdu.

Ryan Reynolds, “Deadpool 3” filminin çekimlerinin tamamlandığını duyurdu.

Uzun süren SAG-AFTRA oyuncu sendikası grevi nedeniyle gecikmelerden sonra, Marvel Stüdyoları’nın “Deadpool 3” filminin çekimleri tamamlandı, sosyal medya sayfasında yıldız Ryan Reynolds açıkladı.

Reynolds, “Deadpool 3” oyuncu kadrosu, çekim ekibi ve yönetmen Sean Levy’yi tebrik etti ve filmdeki meslektaşı Hugh Jackman’la şaka yaptı. Dokunaklı, samimiyetle sınırlı bir mesaj, klasik Reynolds ve Deadpool tarzında – konuşkan süper kahramanın kasıklarının fotoğrafıyla tamamlandı.

Kıyafet kanı ve teri gizler, ama şimdi “Deadpool 3” çekildikten sonra, çoğunlukla gözyaşları var. Filmin rüzgarla, yağmurla, grevlerle ve Hugh Jackman’la mücadele eden oyuncularımıza ve ekibimize sonsuz teşekkürler ve Sean Levy’nin yönlendirmesiyle. En yakın arkadaşlarımla bir film çekme olanağım oldu ve bu nadir bir şey. Görüşürüz 26 Temmuz’da…

İlk olarak “Deadpool 3” filminin 3 Mayıs 2024’te gösterime girmesi planlanmıştı, ancak geçen yılki grevler sırasında diğer birçok film gibi ertelendi. Yeni tarih 26 Temmuz ve bu, Disney’in Fox’u satın almasının ardından Deadpool’un Resmi Marvel Sinematik Evreni’ne girişini işaret ediyor.

Deadpool’un ilk iki filminin yanı sıra tüm X-Men franchise’ı da Disney’in 2019 yılında 71.3 milyar dolarlık bir satın alma işlemiyle tamamladığı Fox’a aitti.