S.T.A.L.K.E.R: Neredeyse 30 Dakikalık Gerçek Oyun Oynanışı İnternete Sızdı

S.T.A.L.K.E.R: Neredeyse 30 Dakikalık Gerçek Oyun Oynanışı İnternete Sızdı

Heyecanla beklenen yerli RPG oyunu “Smuta”nın Cyberia Nova stüdyosundan beklenen son resmi oynanış gösterisinin başarılı olduğunu söylemek pek mümkün değil. Proje yazarları, oyuncuların istediği formattan farklı bir format seçtiler ve ayrıca oynanış, oyunun bazı teknik sorunlarına işaret etti. Şimdi, “Smuta”nın taze oynanış sızıntısı sayesinde kullanıcılar projenin kalitesini bir kez daha değerlendirme şansına sahip.

Bir test oyuncusu olduğuna dair işaretler bulunan bilinmeyen bir kullanıcı, neredeyse 30 dakika boyunca gerçek “Smuta” oynanışını kamuya sızdırdı. Sızıntı yapan kişi, birçok oyuncu gibi, projenin “uygunsuz” yorumlarla yapılan son gösteriminden rahatsız olduğu için oyunun temiz haliyle tanışmanızı öneriyor.

Sızıntı, rol yapma oyununun dövüş sistemini ve at üzerindeki seyahati ve oyunun lokasyonlarının kısmi keşfini değerlendirmenizi sağlıyor. Video yazarı, videoda birleştirmelerin bulunduğunu belirtiyor. Bu, oyunun oldukça sık çökmesinden kaynaklanıyor ve yine “Smuta”nın zayıf teknik durumunu gösteriyor.

Hatırlatmak gerekirse, Cyberia Nova’dan geliştiriciler, çevrimiçi yapılan bazı yorumlara cevap verdiler ve projeyi piyasaya sürülecek duruma getireceklerini söz verdiler. “Smuta”, 4 Nisan’da VK Play aracılığıyla PC için piyasaya sürülecek.