Sadece Keyfini Çıkarın!”: Helldivers 2 Geliştiricisi Zekice Konsol Savaşlarını Durdurmaya Çağırdı

Sadece Keyfini Çıkarın!”: Helldivers 2 Geliştiricisi Zekice Konsol Savaşlarını Durdurmaya Çağırdı

İlk oyun konsollarının ortaya çıkmasından beri, oyuncular en iyi oyun sisteminin hangisi olduğunu belirlemeye çalışarak sert tartışmalar yürütmektedir. Bu sonsuz tartışma halen devam etmekte, hatta Xbox, Xbox One’dan sonra başarısız bir şekilde Xbox Series’i başlatmasının ardından, projelerini rakip platformlarda da yayınlamaya karar verdiğinde bile. İnternetteki kullanıcılar, şirketin yeni politikasına açıkça alay etmeye ve oyun markalarını bir şekilde karşılaştırmaya başladı, ancak duruma oldukça hızla müdahale eden ana geliştirici Helldivers 2, oyuncuları sonunda “konsol savaşını” durdurmasını istedi.

Helldivers 2 Genel Müdürü Johan Pilestedt, memnun olmayan bir oyuncunun yorumuna cevaben, tüm platformlarda ve PC kullanıcılarını durdurmaya çağırdı. Ona göre, hangi platformda oynadığınız veya hangi projeyi seçtiğiniz önemli değil, önemli olan size keyif vermesidir. Geliştiriciye göre, neyin daha iyi olduğu hakkında sonsuz tartışmalar yerine, sadece oyunlardaki modern imkanların tadını çıkarmak daha iyidir.

Karşılaştırmak neden? Sadece oyunculara sevdiklerini ve keyif aldıklarını yaşatmalarına izin verin. Dünyada daha fazla şefkat ve birlik, daha az rekabet olması gerekiyor.

— dedi Helldivers 2 Genel Müdürü.

Bu yazıyı geliştirici, Halo Infinite’in lansmanını ve Helldivers 2’nin lansmanını karşılaştıran bir kullanıcıya yanıt olarak yazdı. Oyuncuya göre, Helldivers 2 çok oyunculu bileşenin başlatılması konusunda çok daha başarılı oldu ve daha ilginç bir oynanış sunuyor.