Sam Raimi, Spider-Man 4 hakkındaki düşüncelerini paylaştı: Yönetmen, Toby Maguire’ı CGI ile gençleştirmeyi istemiyor

Sam Raimi, Spider-Man 4 hakkındaki düşüncelerini paylaştı: Yönetmen, Toby Maguire’ı CGI ile gençleştirmeyi istemiyor

Film yönetmeni Sam Raimi, TheWrap dergisiyle bir röportaj gerçekleştirdi. Röportaj sırasında gazeteciler, Raimi’ye eğer önümüzdeki yıllarda Spider-Man 4’ü çekme şansı verilseydi, yönetmenin bu film için nasıl bir senaryo tasarladığını sordular.

Raimi, karakterin kişisel gelişiminin bu filmde nasıl olması gerektiğini senaristlerle ve Tobey Maguire ile görüşeceğini ve bu gelişimin filmin prodüksiyonunda temel alınacağını söyledi. Ayrıca karakterin gelişimine bağlı olarak, kahramana karşı duracak ve onun kişiliğini sorgulayacak bir kötü karakterin kim olacağı da önem taşıyor.

Yönetmenin söylediğine göre, filmin hikayesinin seyirciye kahramanın şu anda neden burada olduğu konusunda açıklama yapılmasını gerektirecektir. Önceki film 17 yıl önce çıktı ve Tobey Maguire şu anda 48 yaşında – yönetmene göre, aktörü CGI ile gençleştirmeye çalışmak başarılı olmayabilir. Daha iyi bir seçenek, karakter için bu yıllar boyunca neler olduğuna dair anlamlı bir açıklama yapmaktır.

Bu tür bir filmin çıkışının pek olası olmasa da, hayranlar hala dost komşunun maceralarının dördüncü bölümünü çekme fırsatının bir gün Sam Raimi‘ye geleceğine umut ediyorlar.