Stellar Blade Direktörü, Kojima Productions Stüdyosunu Ziyaret Etti ve Hideo Kojima İle Buluştu

Stellar Blade Direktörü, Kojima Productions Stüdyosunu Ziyaret Etti ve Hideo Kojima İle Buluştu

Tüm yoğunluğuna rağmen, iddialı aksiyon oyunu Stellar Blade’in çıkışından hemen önce oyunun baş geliştiricisi, efsanevi oyun tasarımcısı Hideo Kojima ile buluşmak için zaman ayırdı. Kojima Productions stüdyosunun lideri, Death Stranding ve Metal Gear serisinin yaratıcısı sosyal medyada gururla paylaştı: Yeni konuğu Kim Hyun Tae, Stellar Blade’in yönetmeni oldu.

Görünüşe göre, Hideo Kojima Stellar Blade’e ve yaratıcılarına resmi çıkıştan önce tanışma fırsatı buldu. Oyunun tanıtım fragmanlarının yayınlanması sırasında oyun tasarımcısı, oyunun mükemmel görsel tarzını ve sürükleyici ses efektlerini övdü. Bugün artık nihayet oyunun ana yaratıcısıyla bizzat tanışma ve hatta ondan imza alma fırsatı buldu.

Stellar Blade’in yönetmeni Kim Hyun Tae, Kojima ile birlikte Kojima Productions’da birkaç ortak fotoğraf çekti. Ayrıca özel bir duvarda imza attı, burada diğer geliştiriciler ve Hollywood yıldızlarının yanı sıra isimlerini bırakanlar oldu.

Bu, farklı stüdyolardan iki geliştiricinin basit bir resmi oluşumu muydu, yoksa Kojima Productions’ın Stellar Blade yaratıcılarıyla iş birliği yapacağını mı göreceğiz, şu anda söylemek zor. Hideo Kojima sık ​​sık endüstrinin çeşitli temsilcilerini stüdyoya davet ediyor gibi görünüyor. Onlar orada imza bırakıyor gibi görünseler de, onların modellerini aynı Death Stranding’de görebileceğiz.