Samsung, Notebook Odyssey Serisinden Yeni Oyuncu Dizüstü Bilgisayarını Tanıttı

Samsung, Notebook Odyssey Serisinden Yeni Oyuncu Dizüstü Bilgisayarını Tanıttı

Samsung Notebook Odyssey

Samsung Notebook Odyssey

Samsung Electronics bugün oyuncular için en yeni powerhouse mobil bilgisayar teknolojisini tanıttı: Samsung Notebook Odyssey. Rekabete hükmetmek ve son derece sürükleyici bir oyun deneyiminin tadını çıkarmak isteyen oyuncular için, Samsung Notebook Odyssey birinci sınıf metalik tasarım, en yüksek performans ve birçok güçlü özellik sunuyor.

Samsung Notebook Odyssey, kullanıcılara en iyi deneyimi sunmak için kompakt bir pakette üstün performans sunan yeni ve yenilikçi bir tasarıma sahip gibi gözüküyor. Samsung Notebook Odyssey’nin azaltılmış çerçevesi, 144Hz ekranı için daha fazla alan bırakıyor. G-Sync ile güçlendirilmiş Odyssey, her detayı görmelerini sağlayan kristal netliğinde bir görüntü ile derinlemesine, etkileşimli bir oyun deneyimi yaşatıyor.

En yoğun oyunların sorunsuz çalışmasını sağlamak için en yeni Intel 8. nesil hexa-core i7 işlemci ve en son teknolojiye sahip Nvidia GeForce RTX 20 serisi GPU kullanmakta. Yeni Nvidia Turing GPU mimarisi ve RTX platformundan güç alan bu işlemciler, gerçek zamanlı ışın izleme, yapay zeka ve programlanabilir gölgelemeyi bir araya getiriyor.

Samsung Notebook Odyssey Ürün Özellikleri
 – Boyutlar: 357.6 X 270.5 X 19.9mm
 – Ağırlık: 2.4kg
 – Batarya: 54Wh
 – Ekran: LCD15.6” Full HD (144Hz), G-Sync
 – İşlemci: CPUIntel® Core i7
 – Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 2080
 – RAM: 16 GB RAM (Dual)
 – Depolama: 256 GB NVMe SSD (2x SSD slot) / 1 TB HDD (1x HDD slot)
 – Wireless: 802.11ac 2×2
 – Hoparlörler: Dolby Atmos özellikli stereo hoparlörler
 – Portlar: 1x USB-C, 3x USB3.0, HDMI, RJ-45

Samsung Notebook Odyssey, 2019’un başlarında ABD’den başlayarak Kore, Çin ve diğer seçilmiş bölgelerde satışa sunulacak.