Samurai Shodown PS4’te Geri Dönüyor

Samurai Shodown PS4’te Geri Dönüyor

Samurai Shodown PS4

Samurai Shodown PS4

SNK, Samurai Shodown dövüş oyunu serisine yeni bir giriş geliştiriyor ve PlayStation 4 için 2019’da piyasaya sürülecek. Oyundaki detaylar az olsa da, Epic’in Unreal Engine’de oluşturuluyor ve renkli bir görsel stili var. Serideki önceki girişlerde olduğu gibi, savaş silahlara odaklanır ve Haohmaru ve Nakoruru gibi ikonik karakterler dönüşlerini yapar.

Bir fragman aynı zamanda Tenmei döneminin 7. yılında 1787’de gerçekleşen oyunun hikayesini hazırlıyor. Matsudaira Sadanobu, Shogun’a bir avukat olarak atandı ve Kanei dönemi ile yeni bir reform çağının başlatılması görevini üstlendi. Ateş, yıkım ve kıtlık hala topraklara bela olsa da, yeni bir kötülük Japonya’yı tehdit ediyor.

Serideki son giriş, Xbox 360 için 2009’da piyasaya sürülen Samurai Shodown: Sen olmuştu. Bu yüzden SNK dövüş oyunu serisinin hayranları için neredeyse 10 yıllık bir bekleme süresi oldu. Samurai Spirits olarak da bilinen Samurai Shodown, Street Fighter ve Tekken gibi önemine önem veren birçok dövüş oyunu tutkunu tarafından saygıyla karşılanmaktadır.

Türün hayranları için, önümüzdeki aylarda dört gözle beklenecek çok şey var. Sadece Street Fighter V ve Tekken 7 için yeni içerikler değil, aynı zamanda görünüşe göre Marvel Vs. Capcom’ a benzer, hızlı, etiket tabanlı bir oyun arayanların dikkatini çekmiş Dragon Ball FighterZ de var.

Ufukta bir başka büyük dövüş oyunu, Xbox One, PS4 ve PC için 19 Ekim’de başlayacak olan SoulCalibur VI’tür. Astaroth ve Seong Mi-Na gibi klasik karakterlerin serinin en yeni girişine geri döndüğü doğrulandı. Ama geliştirici Bandai Namco, Azwel denen yeni bir karakter de yarattı.