Sanatçı, Bloodborne’daki Lady Maria’nın tam boyutlu 3D modelini oluşturdu.

Sanatçı, Bloodborne’daki Lady Maria’nın tam boyutlu 3D modelini oluşturdu.

3D sanatçısı Andress Zambrano, karakter modelleme konusunda uzmanlaşmış bir sanatçı olarak, Bloodborne oyununun The Old Hunters eklentisinin bir patronunun tam boyutlu 3D modelini tanıttı – Astral Clock Tower’dan Lady Maria.

Sanatçının söylediğine göre, bu “şimdiye kadar yaptığı en zor, ancak aynı zamanda çok verimli kişisel projelerinden biri”. Fan sanatı, Lady Maria’yı ve silahlarını, Rakuyo ve Evelyn’i, modern grafikler kullanarak yeniden tasvir ederek, Bloodborne’un günümüzde çıkmış olsaydı bu benzersiz karakterin nasıl görüneceğini gösteriyor.

Sanatçının ifadesine göre model, modelleme ve heykel yapımı için Maya ve ZBrush kullanılarak, dokuların oluşturulması için Substance 3D Painter ve render için Arnold kullanılarak oluşturuldu. Ayrıca, yazar, Maria’nın ikonik kıyafetini yeniden oluşturmak için Marvelous Designer kullandı.

Lady Maria, Gehrman’ın öğrencisi olan ilk avcılardan biri oldu. Canavarları öldürme yeteneği ve silahları icat etme ve iyileştirme yeteneğiyle Gehrman’a hayran kaldı. Ancak ölümünden sonra Gehrman, öğrencisine duyduğu sevgiyle dolu ve aynı zamanda kaybın acısıyla ezilmiş bir halde, Maria’ya tam olarak benzeyen bir kukla yaratır. Astral kulesinde Maria, balıkçı köyünün sırlarını koruyan bir bekçi olarak hizmet ederken, aynı zamanda Balıkçı Köyü’ndeki kabusların kapısını açmaktadır.