Scum Sistem Gereksinimleri

Scum Sistem Gereksinimleri

SCUM

SCUM

Scum, Croteam tarafından üretilen ve Steam Early Access programı kapsamında bulunan Devolver Digital tarafından yayınlanan, Hırvat stüdyosu Gamepires tarafından geliştirilenbnçok oyunculu bir çevrimiçi hayatta kalma oyunudur. Oyun bir “cezaevi isyanı hayatta kalma oyunu” olarak tanımlanır ve açık bir dünyaya sahiptir. Oyun Unreal Engine 4’ü kullanıyor.

Oyunanış, sunucu başına 100 oyuncunun hayatta kalmaya çalışacağı Hırvatistan’da oynanıyor. Adadan ayrılmadan önce çıkmanızı önleyen implantı çıkarmanız gerekecek. Oyuncu, eylem odaklı etkinliklere katılarak ya da sadece düşmanca bir ortamda hayatta kalarak ün kazanacak. Bu şöhret puanları oyuncunun ölüm durumunda geri klonlanmasına ve çeşitli güvenli bölgelerde alım veya ticaret yapmak için para birimi olarak kullanılmasına izin verir. Oyuncular ihtiyaç duyulan pozisyonları saklamak veya depolamak için mevcut yapıları ve noktaları güçlendirebileceklerdir.

Oyuncu karakteri dört ana özelliğe sahip olacak: kuvvet, el becerisi, anayasa ve zeka. Bu, oyuncuların tercih ettikleri oyun tarzına uyacak karakterleri yaratmalarını sağlar. İnsan vücudunu taklit etmeyi vaat ediyor ve karakterin kalorilerini, vitaminlerini, sağlığını ve diğer istatistiklerini izleyen oyuncunun “BCU monitörüne” bağlı özel bir arayüz kullanıyor. Oyuncular, oyunun bu öğelerini görmezden gelmeyi seçebilir veya karakterin performansını iyileştirmek için bu sistemlere derinlemesine girebilirler.

SCUM Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri
 – İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
 – İşlemci: Intel Core i5-4430 / AMD FX-6300
 – Bellek: 8 GB RAM
 – Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 960 2GB / AMD Radeon R7 370 2GB
 – DirectX: Sürüm 11
 – Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
 – Depolama: 30 GB kullanılabilir alan

Önerilen Sistem Gereksinimleri
 – İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
 – İşlemci: Intel Core i5-6600K / AMD Ryzen 5 1600
 – Bellek: 8 GB RAM
 – Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 3GB / AMD Radeon RX 580 4GB
 – DirectX: Sürüm 11
 – Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
 – Depolama: 30 GB kullanılabilir alan