Shadow of the Tomb Raider Oyununu Ücretsiz Oynayın

Shadow of the Tomb Raider Oyununu Ücretsiz Oynayın

Shadow of the Tomb Raider Ücretsiz

Shadow of the Tomb Raider Ücretsiz

Eğer Shadow of the Tomb Raider oynamadıysanız şimdi Lara Croft‘u yakalama şansınız var. Tomb Raider serisindeki en yeni oyununun ücretsiz bir deneme sürümü Xbox One, PlayStation 4 ve Windows için oynanabilir, böylece satın almadan önce deneyebilirsiniz. Demo, The Day of the Dead sırasında Cozumel, Meksika’ya atılacağınız ve gizli bir mezar bulmakla görevlendireceğiniz oyunun ilk seviyelerini içermektedir.

Eleştirmenlerce beğenilen Rise of the Tomb Raider‘ın bir takipçisi olsa da, Shadow of the Tomb Raider, Eylül ayında piyasaya sürülmesinden bu yana çok fazla etki elde edemedi. Shadow of the Tomb Raider, Oyun Eleştirmenleri Ödülleri ve Oyun Ödülleri 2018’den en iyi aksiyon/macera oyunu için bir çifte adaylık elde etti. Ancak incelemeler hep karşı taraftaydı. Oyunun satışları, 2013 Tomb Raider‘ın yeniden başlatılmasına kıyasla yüzde 70 oranında düşerek hızla inişe geçti.

Shadow of the Tomb Raider, satışları artırmak için ücretsiz demo yayınlayan ilk oyun değil. Satış rakamları düştüğünde Bethesda, Dishonored 2 ile benzer bir taktik denedi. Oyunun yayınlanmasından birkaç ay sonra taktiğin yanı sıra, fiyatının da düşürülmesiyle oyun yeniden satışlarını artırdı. Bakalım bu taktik Shadow of the Tomb Raider’da da işe yarayacak mı?

Ücretsiz Shadow of the Tomb Raider İndir