Shadow Warrior 3 Mü Geliyor? Twitter Postu İpucu Veriyor

Shadow Warrior 3 Mü Geliyor? Twitter Postu İpucu Veriyor

Önceki Shadow Warrior oyunu 2016'da çıktı ve piyasaya sürüldüğünden beri geliştirici Flying Wild Hog'dan hiçbir şey duymadık.

Twitter gönderisi, Flying Wild Hog'un şu anda bir kısa fragman kaydettiğini söylüyor. Bu yüzden yakın zamanda oyunun çıkmasını bekliyoruz. Ancak tam olarak ne zaman çıkacağı tartışma konusu. Belki bu ayın sonunda gerçekleşen Devolver Direct programında görebiliriz.

Shadow Warrior, 1997'de çıkan orijinal Shadow Warrior oyunlarının yeniden başlatılması. Mevcut oyunlara çok benzeyen birinci şahıs nişancı oyunu olan Shadow Warrior’da, kötülüğü önlemek için Japonya'da şeytanlarla savaşan Lo Wang’ı oynuyoruz.

2013'te çıkan Shadow Warrior’un yeniden başlatılması aslında aynı oyun, ancak daha iyi grafikler, daha sıkı bir hikaye ve elbette daha çılgın ve kanlı savaşlarla dolu. Shadow Warrior 3 de piyasaya sürüldüğünde bize daha fazlasını vermesi muhtemel.

Shadow Warrior 2 2016'da çıktığında oyunun formülü biraz değiştirildi. Temel konuyu korurken ve hikayeyi sürdürürken, oyun biraz değişti. Vermintide veya Left 4 Dead oyunları gibi, yeni silahlar kazanmak, karakterlere seviye atlamak ve bir merkezde görevleri tamamlamak için görevleri tekrar gözden geçirebiliyorlar.

Shadow Warrior 3'ün neye odaklanacağı tam olarak bilinmiyor. Shadow Warrior 2 olumlu eleştiriler aldı, ancak 2013'te orijinal Shadow Warrior'ın satışlarını geçemedi.

Üçüncü Shadow Warrior oyununu hakkında yeni bilgileri merakla bekliyoruz.