Shenmue 3 Geliştiricisi Endişelere Cevap Verdi

Shenmue 3 Geliştiricisi Endişelere Cevap Verdi

Shenmue III

Shenmue III

Geçen hafta E3’te Shenmue III’ün lansmanı sırasında Epic Games Store’a özel olarak PC’de piyasaya sürüleceği doğrulandı.

Bazı insanlar bu konuda üzüldü çünkü Ys Net stüdyosu başlangıçta oyunun Steam’de kullanılabileceğini söylemişti. Epic Games Store’da yayınlanmasının üzerinden 12 ay geçmiş olmasına rağmen oyun hala Steam’e gelmedi. Geliştirici Ys Net şikayetlere hazırlıklı bir şekilde cevap verdi.

Oyunun Kickstarter sayfasındaki yazıda, Ys Net fanların endişelerini duyduklarını söyledi. Stüdyodan temsilciler oyunu tanıttıkları E3 fuarı için Los Angeles’taydılar ancak döndüklerinde nasıl “öne alacaklarının bir yolunu bulmaya” çalışacaklar, bu açıklamayla bağlantılı olarak fanların Ys Net’e olan inancı artabilir.

Güncellemeden bir satırda Ys Net “Destekçilerin endişelerini dinlediğimizi bildiklerinden emin olmak istiyoruz,” dedi. “Tüm fanlarımızdan biraz sabır göstermelerini rica ediyoruz. Birlikte bize olan güveninizi haklı çıkarmak, bir yolunu bulmak ve durumu değerlendirmek için ofislerimize geri dönmemiz gerekir. Şuan E3’te oyun tanıtımındayız.”

2015’te, Kickstarter’daki Shenmue III’ün geliştirilmesini finanse etmek için 69,000’den daha fazla kişi 6.3 milyon dolar bağışladı. Saints Row’un yayıncısı Deep Silver daha sonra yayıncı olarak geldi.

Shenmue III,  Epic’in Epic Games Store için özel zamanlanmış olduğunu duyurduğu başlıklar arasındaydı. Diğer bir başlık Avusturalyalı geliştirici House House’dan Untitled Goose Game’di. Stüdyo, Epic’in kendilerine  garantiden uzak olan bir endüstride  istikrar duygusu veren bir teklifte bulunduğunu söyledi.

Ayrıca Shenmue III, PlayStation 4’e de geliyor. The Shenmue III’ün yayın tarihi 19 Kasım. Yeni fragmanı E3 sırasında yayınlandı