Ubisoft Forward etkinliğinde Assassins Creed Red’in oynanışını tanıtmalıdır.

Ubisoft Forward etkinliğinde Assassins Creed Red’in oynanışını tanıtmalıdır.

Otoriter bir yayın, Assassin’s Creed Red’in oyun mekaniğinin bu yaz Ubisoft Forward etkinliğinde resmi olarak tanıtılacağını doğruladı. Yaklaşan Ana Assassin’s Creed oyununun çıkış tarihi 2024 Nisan’ından 2025 Mart’ine kadar sürecek olan 2025 mali yılına denk gelecek şekilde planlanmış, yani Ubisoft’un büyük yaz etkinliğinde resmi bir tanıtım yapması oldukça muhtemel görünüyor.

Ubisoft, Assassin’s Creed: Codename Red’i 2022 Ubisoft Forward etkinliğinde duyurdu; bu oyun seriyi çok arzulanır bir şekilde feodal Japonya topraklarına taşıyacak. Şirket, bu oyun hakkında sessiz kalmıştı; ancak bu yılın başlarında, 2024 mali yılının üçüncü çeyreğine dair finansal rapor yayımlanana dek, Ubisoft’un 2025 mali yılında Assassin’s Creed Red’i piyasaya sürme planlarından bahsedilmedi.

Bugün, Insider Gaming portalı, Assassin’s Creed Red’in oyun mekaniği gösteriminin 10 Haziran’da planlanan Ubisoft Forward etkinliğinde sunulacağını bildirdi. Büyük olasılıkla hayranlar, resmi adını açıklayacak bir sinematik fragman ve buna eşlik eden tahmini çıkış tarihi penceresiyle ilgili bir tanıtım bekleyebilirler.

İçeride bulunan kaynaklar ayrıca içerik üreticilerinin ve medyanın 12 Haziran’da yasağının kalkacağı Summer Games Fest haftası boyunca oyunu deneme fırsatı bulacaklarını iddia ediyor.

Tom Henderson’ın arkasındaki Insider Gaming’in sicili neredeyse kusursuzdur, bu da Assassin’s Creed oyunu hakkında yeni ayrıntılar bekleyenler için harika bir haberdir.