Shenmue I ve II Yayın Tarihleri Sızdı

Shenmue I ve II Yayın Tarihleri Sızdı

Shenmue I ve Shenmue II

Shenmue I ve Shenmue II

Sega, sevgili Dreamcast klasikleri Shenmue ve Shenmue 2‘nin bu yıl PC, PS4 ve Xbox One için bir paket getireceğini duyurdu. Şimdi ise Avustralyalı bir Microsoft mağaza girişinde bu yıl önümüzdeki ay oyunun sözde çıkacağı görünüyor.

Ekran görüntüsü, Shenmue I & II combo paketinin 20 Ağustos 2018’de Avustralya’da açılacağını gösteriyor. Bu, aynı anda dünya çapında bir sürüm olup olmayacağını ve oyunun o gün başlayacağını açıkça doğrulamaz. Amerikan Microsoft mağaza sayfasına bakıldığında ise, 31 Aralık 2018 tarihli yer tutucu tarihi gösterilmektedir.

Shenmue I & II

Shenmue I & II

Shenmue I & II, bu yılın başlarında Japonya’daki Sega Fes etkinliğinde ortaya çıktı. Her ne kadar bu portlar yeni grafikler ve kontrolör seçenekleri gibi bazı iyileştirmelere sahip olsa da, bunlar HD remake veya remaster’lar değildir. Ve başarılı bir Kickstarter kampanyası sayesinde, Shenmue III, PC ve PS4 için geliştirilmektedir. Maalesef oyun, 2019’a ertelendi. Yayıncı Deep Silver, “Ekstra zaman, oyunun kalitesini daha da geliştirmek, mümkün olan en iyi zaman diliminde ürünü hak ettiği ve yayınlandığı zaman yüksek standartlara ulaştırmak için kullanılacaktır.” dedi.

Shenmue 3, Sony’nin E3 2015 basın toplantısında ilk kez açıklandı ve Kickstarter tarihinde en fazla desteklenen video oyunu oldu ve yaklaşık 70.000 destekçiden 6,3 milyon dolar kazandı.