Sifu’nun yaratıcıları yeni oyunlarını sunmaya hazırlanıyor gibi görünüyor

Sifu’nun yaratıcıları yeni oyunlarını sunmaya hazırlanıyor gibi görünüyor

Stüdyo Sloclap’ın bağımsız bir geliştirici ekibi, ileri düzeyde dövüş mekaniğiyle tanınan etkileyici dövüş oyunlarıyla ün kazandı. 2017 yılında, sert bir macera olan Absolver’ı dünyaya tanıttılar ve 2022’de çok olumlu eleştiriler alan Sifu adlı oyunu piyasaya sürdüler. Her şeye bakılırsa, yakında Sloclap’ın bir sonraki projesi hakkında bilgi edineceğiz.

Sloclap’ın yeni oyununun yakın bir duyurusuna, geliştiriciler tarafından işaret ediliyor. Herhangi bir duyuru yapmamışlar veya planları hakkında bilgi vermemişlerdir, ancak oyuncular, stüdyonun resmi web sitesindeki güncellemeye dikkat çekti. Geliştirici ekibin sayfasında henüz duyurulmamış bir proje göründü. 2024 yılında piyasaya sürülebileceği bildiriliyor, ancak bu sadece duyurusunun yaklaşık bir tarihi olabilir.

Sloclap’ın bir sonraki oyunu hakkında çok az bilgi mevcut. Proje, dövüş sanatlarına odaklanan üç boyutlu bir aksiyon olarak tanımlanıyor, ki bu konuda yazarların iyi anladığı bir konu. Sifu’nun başarısını göz önünde bulundurursak, bizi yeni bir oyunun değil, tam teşekküllü bir devamın bekleyebileceği ihtimali göz ardı edilemez.