Skull and Bones adlı korsan oyunu negatif kullanıcı yorumlarında batıyor.

Skull and Bones adlı korsan oyunu negatif kullanıcı yorumlarında batıyor.

Fransız şirketi Ubisoft’un uzun süredir beklenen korsan oyunu Skull and Bones, duyurulduğu anda en çok beklenen oyunlardan biri olmasına rağmen, piyasaya çıktıktan sonra bir saçmalık haline dönüştü. Oyunun ilk fragmanının gösterilmesinden bu yana altı yıldan fazla bir süre geçti, bu süre zarfında proje kavramı birkaç kez kökten değişti ve sonunda oyuncuların beklentilerinin tam tersi ortaya çıktı. Şu anda oyun, oyunculardan gelen olumsuz eleştiriler ve farklı derecelendirme sitelerinde aldığı kötü puanlar nedeniyle neredeyse battı.

Skull and Bones’un çıkışından sonraki ilk hafta sonunda, oyunculardan çok düşük puanlar aldı. Metacritic puanlarına göre kullanıcılar yeni oyuna sadece 10 üzerinden 2.9 puan verdi. Oyun, kullanıcı yorumlarında genellikle Sea of Thieves ve Assassin’s Creed: Black Flag ile karşılaştırılıyor. Bu projelerin yanında Skull and Bones’un sunacak fazla bir şeyi yok, sadece benzer görevler, basit ilerleme sistemleri ve gemilerde “eksik” savaşlar var.

Oyuncu yorumları ve sosyal medyadaki görüşlere göre, Skull and Bones’un kurtulma şansı yok. Kullanıcılar, oyunun hemen hemen her yönünün ya çok sıkıcı ya da çok bozuk olduğunu belirtiyor.

İlginç bir şekilde, oyunun dijital mağazası Epic Games’te oldukça iyi derecelendirmelere sahip. Orada Skull and Bones, 5 üzerinden 4.2 puan aldı ve oyuncular “harika patron savaşları” nı övdü.