Skyrim motorunda Vampire the Masquerade: Redemption Reawakened modunun yaratıcısı yeni oynanış videosunu paylaştı

Skyrim motorunda Vampire the Masquerade: Redemption Reawakened modunun yaratıcısı yeni oynanış videosunu paylaştı

Total dönüşüm modunun yaratıcısı Vampire the Masquerade: Redemption Reawakened, 2000 Londra’sını ve 2011 Skyrim motorunda silah mekaniğini nasıl başarılı bir şekilde çalıştırdığını gösteren 10 dakikalık bir video yayınladı.

Orijinal Redemption, çok daha bilinen ve sevilen CRPG olan VTM – Bloodlines’dan tam dört yıl önce geldi. Fantastik bir kurgusu ve atmosferi vardır: oyunun yarısı geç Orta Çağ’da geçerken, diğer yarısında vampir şövalye Christoph 2000’lerin başındaki Londra ve New York’a gider.

Hiçbir dönüşüm Skyrim kokusundan tamamen kurtulamaz, ama yazarın temel oyundan farklı bir sanatsal tarzda gerçekçi, dokunsal bir ortam yaratmayı başardı.

Silahlar da güzel görünüyor – ellerinizle hissetmeden zor anlayabilirsiniz, ama birinci şahıs animasyonu Fallout 3, New Vegas veya hatta Vampire Bloodlines gibi birinci şahıs rol yapma oyunlarından daha iyi ve gerçekçi görünüyor. Ekip, üçüncü şahıs animasyonlarında nasıl ilerleyeceklerini görmek ilginç olacak, ancak şu anda Christoph ile savaşan vampir avcıları ve polisler kılıçlar gibi tabancalarını tutuyorlar.

Bu etkileyici mod üzerindeki çalışmalar devam ediyor ve henüz bir çıkış tarihi belirlenmedi.