Snoop Dogg, Call of Duty: Vanguard ve Warzone'a Geliyor

Snoop Dogg, Call of Duty: Vanguard ve Warzone'a Geliyor

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen her iki oyun için Activision Blizzard, mevcut içeriğe yapılan ayarlamaların yanı sıra yeni haritalar, silahlar ve görünümler içeren güncellemeler aldı. Bunların yanı sıra gelmekte olan bir diğer eklenti ise Snoop Dogg olacak. 

Call of Duty Twitter hesabı bugün Snoop Dog'un Call of Duty: Vanguard'a ve oynaması ücretsiz battle royale Call of Duty: Warzone'a çıkışını anlatan bir gönderi paylaştı. Paylaşılan gönderiye buradaki linkten ulaşabilirsiniz. Paylaşılan gönderide dikkat çeken şeylerden biri videonun sonunda künyelerin üzerinde 19 sayısının yazılı olması. Tahminlere göre Snoop Dogg, 19 Nisan'da Call of Duty: Vanguard ve Warzone için çıkış yapacak. 

Snoop Dogg kısa süre önce FaZe Clan'ın yönetim kuruluna katıldı ve eğlence endüstrisi anlayışını organizasyona aktarırken iyi hazırlanmış bir video ile onaylanan FaZe Snoop lakabını üstlendi. Birkaç NFT projesine ek olarak ve Death Row plak şirketini satın alan Snoop Dogg, bu yılki Super Bowl İlk Yarı Gösterisi sırasında da sahne aldı. Snoop Dogg'un son zamanlarda yaptığı diğer bazı hamleler gibi, Call of Duty: Vanguard ve Call of Duty: Warzone'a eklenmesi, rapçiye yeni bir hayran kitlesi oluşturabilir.