Snoop Dogg, Mortal Kombat 11’in Yayınlanmasından Önce Yayın Yaptı

Snoop Dogg, Mortal Kombat 11’in Yayınlanmasından Önce Yayın Yaptı

NetherRealm tarafından yayınlanan Mortal Kombat 11, Endonezya dışında artık dünya çapında mevcut olmaya hazır. Oyuncuların çoğunluğu en yeni dövüş oyununda sadece fragmanlarla yetinirken, video oyunu topluluğuna yabancı olmayan Snoop Dogg ve arkadaşlarından birkaçı önizleme yapıp  piyasaya çıkış tarihinden birkaç saat önce Mortal Kombat 11 a turnuvasını düzenleyebildi.

 

“Snoop Dogg’ın Gangsta Gaming League” başlıklı Mortal Kombat turnuvası, oyunun yayıncısı Warner Bros. Interactive Entertainment tarafından destekleniyor ve Snoop’un Twitch ve Mixer kanalları üzerinden canlı yayınlanıyor. Rapçi, 21Savage, Playboy modeli Rachel Ako, aktör Kamil McFadden, Big Brother’dan Rachel Swindler ve diğerleri gibi özel misafirlerle de katıldı.

 

Snoop Dogg’ın oyun dünyasında en son konuşulduğu zaman, Spyro Drone, oyunun bir kopyasını rapciye teslim ettiğinde oldu. Uçağın yolculuğu, New York Stone Hill’den başladı ve Los Angeles, Kaliforniya’da, ülkenin dört bir yanındaki rapçi evine doğru yola koyuldu. 

Mortal Kombat 11, 90’lı yılların başında başlayan uzun süredir devam eden dövüş oyunu serisindeki en son bölüm. Seri, hem iyi hem de kötü oyunlar içerdi fakat, video oyunları tarihindeki en başarılı dövüş franchiselarından biri olarak kabul ediliyor.

 

Mortal Kombat 11, zorlukla bir günlük olsa da, oyunun incelemeleri şimdiden çevrimiçi olarak dökülmeye başladı. Oyun çoğunlukla olumlu eleştiriler almış olsa da, bazı eleştirmenler Mortal Kombat 11’in ilerleme kazanmak için acımasız bir eziyete sahip olduğunu belirtti. Bununla birlikte, geliştirici NetherRealm hızlı bir şekilde yanıt verdi ve ilerleme sistemini yeniden dengeleyerek sorunu hemen çözeceğini söyledi.

 

Mortal Kombat 11’in PC, PS4, Switch ve Xbox One’da çıkış tarihi bugün.