Jake Gyllenhaal, DC evreninin yeniden başlatılmasında Batman’ı oynamak istiyor.

Jake Gyllenhaal, DC evreninin yeniden başlatılmasında Batman’ı oynamak istiyor.

Screen Rant yayını, Jake Gyllenhaal ile yapılan bir röportajı yayınladı. Gyllenhaal, ilerideki filmlerde Batman rolünü oynamak hakkında ne düşündüğünü anlattı.

Ben Affleck DCEU’da Kara Şövalye’yi canlandırdıktan sonra hayranların DC evreninin James Gunn tarafından yeniden başlatılması için yeni bir Batman oyuncusu arayışına girdiği belirtilmişti. Birçok DC hayranı, Jake Gyllenhaal‘in bu rolü üstlenmesini istiyor. Daha önce Jake Gyllenhaal‘in Christopher Nolan’ın yönettiği “Batman: Başlangıç” filminde Bruce Wayne’i oynayabileceği konuşulmuştu, ancak rol sonunda Christian Bale’e verildi. Ancak oyuncu, bu karakteri oynamak fikrinden vazgeçmedi.

Jake Gyllenhaal röportajda Batman rolü hakkındaki düşüncelerini paylaştı: Aktör, Bruce Wayne’in karakterine ve Batman’ın sinema tarihindeki uzun geçmişine hayranlık duyduğunu ifade etti. Aktör, Batman gibi rollerin klasik olduğunu ve bu karakteri oynamanın kendisi için bir onur olacağını belirtti.

“Birçok müthiş oyuncunun kendini denediği bir rol her zaman korkutucu olur. Bu bir onur olurdu. Bu tür roller klasiktir.” – dedi aktör