SnowRunner’ın 12. sezonunun çıkışı: Public Energy güncellemesi ve oyunun Rusya, Belarus ve Ukrayna’ya geri dönüşü.

SnowRunner’ın 12. sezonunun çıkışı: Public Energy güncellemesi ve oyunun Rusya, Belarus ve Ukrayna’ya geri dönüşü.

SnowRunner, üçüncü güncellemesi olan Season 12: Public Energy ile Amerika’ya geri dönüyor! Yeni sezonun çıkışı 31 Ocak’ta PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch, Mac ve PC platformlarında gerçekleşecek.

Üçüncü yıl sezon geçiş paketine sahip olanlar ve 3-Year Anniversary Edition sahipleri, yeni sezonda Kuzey Carolina’ya gönderilecekler. Burada dört yeni harita, iki yeni araç ve birçok yeni etkinlik onları bekliyor olacak. Ayrıca, tüm oyuncular ücretsiz güncelleme kapsamında 10 adet çıkartma paketi alacaklar.

Kuzey Carolina’ya yeni bir enerji santrali gerekiyor!

12. sezonunda, Kuzey Carolina yetkilileri nükleer enerji santralinin kurulumu konusunda yardımlarınıza ihtiyaç duyacak. Değerli yük ve ekipmanları kamyonlarınızla taşıyarak nükleer reaktörün ve altyapısının inşasına katılın.

İnşaat ve onarım işleri bittikten sonra, yerel çiftçilere yardımcı olmak ve çevre kirliliğinin izlenmesine eyalet kurumlarına yardım etmek için çağrılacaksınız.

Bu çeşitli görevlerde size iki yeni araç gerekecek: MTB 8106 Rock Grinder ve FEMM 37-AT.

MTB 8106 — Yüksek süspansiyon ve değiştirilebilir motor gibi özelliklere sahip güçlü bir off-road aracı. Keşif römorklarını zorlanmadan taşımak için ideal bir seçenek.

En zorlu görevler için FEMM 37-AT — Tüm yolları aşabilen ve herhangi bir kısıtlama olmadan yük taşıyabilen etkileyici bir ağır yük kamyonu olacak.

Season 12: Public Energy 31 Ocak’ta PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch, Mac ve PC platformlarında çıkıyor.

Daha fazla bilgi için oyunun Focus Store sayfasını ziyaret edin.

*12. sezonun yayınlanmasıyla birlikte oyun yeniden Rusya, Belarus ve Ukrayna’daki kullanıcılara sunulacak. Ancak bu ülkelerdeki oyuncular için Ford markalı araçlar değiştirilecek.