Sociable Soccer Tekrardan PC ve Konsollara Gelecek

Sociable Soccer Tekrardan PC ve Konsollara Gelecek

Sensible Soccer'ın hayranlarının uzun bir bekleyişin ardından nihayet PC ve oyun konsollarında oyuncularla buluşacağı açıklandı. Tower Studios ve KPL, oyunun 2022 baharında PS4, PS5, Switch, Xbox Series X/S ve Steam'de satışa sunulacağını duyurdu.

Bir zamanlar Steam'de erken erişime çıkarılıp oyun severleri heyecanlandıran ve ardından da hevesimizi kursağımızda bırakan geliştirici ve yayınlayıcı firma efsane oyunu Steam'den kaldırdı. O dönemlerde oyunu kütüphanesine ekleyen oyunculardan 2022'de herhangi bir ek ödeme alınmayacağı da açıklandı. 

Sociable Soccer, FIFA 22 ve diğer gerçek oyunların tam tersi denilebilir. Oyunculara hızlı, kullanımı kolay ve esprili bir deneyim oyun sunmakta. Örneğin oyuncu, rakibine maç öncesi emojisi gönderebilir. “Sociable Soccer” gerçekçiliği ön planda tutanları tatmin etmese de eğlence arayanları tatmin ettiği söylenebilir.

Heyecanla beklenen oyun, büyük geliştirmelerle kullanıcılara sunulacak. Oyuncular, 2022 sezonunu kapsayan grafikler, animasyon, yapay zeka ve takım ve oyuncu değişiklikleri gibi birçok yönde gelişimi takip edebilecekleri.