Solium Infernum adlı “Cehennem” strateji oyunu için beğenilen fragman yayınlandı

Solium Infernum adlı “Cehennem” strateji oyunu için beğenilen fragman yayınlandı


League of Geeks, Solium Infernum’ın başarılı lansmanını kutluyor ve yücelten bir fragman sunuyor. Tuzaklar, entrikalar ve ihanet üzerine kurulu büyük bir politik strateji oyunu olan ve cehennemde geçen oyun, Steam üzerinden PC’de mevcut. Oyun, %88 “Çok Olumlu” olan 568 değerlendirmeye sahip.

Toplumun olumlu tepkilerinin yanı sıra, basındaki eleştiriler de son derece olumlu oldu: Oyun, Metacritic’te %85 ortalama puan alarak 2024 yılının en iyi oyunlarından biri ve tüm zamanların en iyi strateji oyunlarından biri olarak kabul ediliyor. Solium Infernum ayrıca OpenCritic’te %89 ortalama puan alarak 2024 yılının şanına ve tüm zamanların en iyi 100 bilgisayar oyunlarından biri olmaya hak kazanıyor.

Solium Infernum’da oyuncular, cehennemin sekiz büyük Başşeytani’nden birinin rolünü üstleniyor. Boşalan Cehennem Tahtı’na sahip olabilmek için rakiplerini akıllıca alt etmek ve kurnaz politik ve askeri strateji kullanmak zorundalar. Oyuncular, zafer yolunda blöf yapmak, arkadan vurmalar vurmak ve ihanet ekerek ilerlemek zorundalar.

Oyunda, zamanı kısıtlı oyuncular için uygun olan ve uzun vadeli stratejik çatışmalar arayanlar için uygun olan çeşitli çoklu oyuncu modları bulunmaktadır. Asenkron çoklu oyunculu maçlara katılabilen altı oyuncuya kadar oyuncu, hamleleri birkaç gün veya hafta süren ve günde sadece birkaç dakika harcayan maçlara katılabilir. Anlık eylem seven strateji hayranları için ise gerçek zamanlı çoklu oyuncu oyunu da mevcuttur.