Sonic Mania Açılış Fragmanı Yayınlandı

Sonic Mania Açılış Fragmanı Yayınlandı

Sonic Mania

Sonic Mania

Oyunu çıkartmak için öncü olan Sega, oyunun açılış filmini paylaştı; bu da tanıtımının geri kalanında olduğu kadar hoş bir retro

Sonic CD’deki hayranları selamlayan giriş filmi gibi, Sonic Mania‘nın açılış filmi de yayın tarihi fragmanıyla aynı tarzda animasyonlu bir kısa film. Sonic CD‘nin simgesel tanıtımına pek uymuyor olsa da, eğlenceli bir geribildirim. 

Sonic Mania Açılış Fragman

Sonic Mania, önümüzdeki hafta 15 Ağustos’da Nintendo Switch , PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya sürülecek. Ancak , PC oyuncuları, şampiyonluğa ulaşana kadar biraz beklemek zorunda kalacaklar; Bugün Sega, Sonic Mania’nın PC sürümünün 29 Ağustos’a ertelendiğini açıkladı. Bunun nedeni, oyunun “mümkün olan en iyi” olmasını sağlamak. Ani gecikmeyi telafi etmek için, Sega orijinal Sonic‘i Hedgehog’u, Collector’s Edition’ı satın alan (bu da uygun bir şekilde retro) veya bu orijinal çıkış tarihinden önce ön sipariş veren tüm Steam kullanıcılarına sunmaktadır. 

Sonic Mania, bu yıl gelmesi planlanan iki Sonic oyununun ilkidir. Diğeri, Sonic Forces, Sonic Generations damarında yeni bir 3D macerası. Bu oyun hem klasik hem de modern Sonic oyun stillerine sahiptir ve hayranlara kendi kirpilerini yaratma imkanı verir.