Sonic Mania Plus Yayın Tarihi Açıklandı

Sonic Mania Plus Yayın Tarihi Açıklandı

Sonic Mania Plus

Sonic Mania Plus

Sega, Sonic Mania Plus‘ın 17 Temmuz’da geleceğini duyurdu. Yeni bir fragman, birkaç yeni oynanabilir karakter olan Mighty ve Ray’ı içeren bazı şık animasyonlar ve yeni oynanış görüntüleri ile birlikte yayınlanma tarihini açığa çıkardı.

Mania Plus, PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch için geçtiğimiz yıl ki bir dijital sürümün güncellenmiş bir sürümüdür. Fiziksel versiyonda holografik paketleme, 32 sayfalık bir sanat kitabı ve Sega Genesis tarzı kapak ambalajı veren ters çevrilebilir bir kapak bulunuyor. Oyun içi Sonic Mania Plus, iki yeni karakterle birlikte Encore Mode ve genişletilmiş dört oyunculu bir rekabet modu ekliyor.

Sega ayrıca, Sonic‘den ilham alan spor ayakkabıları için Puma ile Sonic & Sega All-Stars Racing için açık bir tanıtım olduğunu duyurdu. Oyunun hayranları hala tam olarak neyin gerekli olduğuna dair daha fazla ayrıntı duymayı bekliyor. Ama şunu söyleyebiliriz ki, görünüşe göre Sega tekrar kirpi maskotuna odaklanıyor.

Sonic Mania, karakterin 16-bitlik ihtişamlı günlerine karşı bir geri dönüştü. Oyun; eski ve yeni fikirlerin, farklı karakter oyun stillerinin ve birinci sınıf seviye tasarımı ve kilitlenebilir özelliklerinin birleşimi sayesinde şimdiye kadar yapılmış en iyi Sonic oyunu olarak nitelendirdi.