Sonunda Black Widow Filmi Geliyor

Sonunda Black Widow Filmi Geliyor

Black Widow Filmi

Black Widow Filmi

Marvel Cinematic Universe‘de hayranlar tarfından en uzun süren şikayetlerinden birisi, stüdyonun Scarlett Johansson‘ın canlandırdığı Black Widow’a bağımsız bir film sunma konusundaki isteksizliğidi. Ama şimdi stüdyo nihayet projenin gerçekleşmesi konusunda ciddi gibi görünüyor. Variety, stüdyonun henüz isimlendirilmemiş bir filme senaryo yazması için senaryo yazarı Jac Schaeffer‘ı kiraladığını bildirdi.

Projenin halen resmi bir olmasa da gelişme evrelerinde olduğu bildiriliyor, ama Marvel‘ın bir Black Widow (Kara Dul) filmi geliştiriyor olması da önem taşıyor. Johansson, Iron Man 2‘de göründüğü 2010 yılından bu yana serinin daha büyük bir parçası oldu. Fakat The Avengers ve sonraki filmlerinde karakterinin öne çıkmasına rağmen, Marvel’ın bağımsız filmlerinin başında erkek kahramanlarla birlikte rolleri desteklemeye zorlandı. Neyse ki bu eğilim, Marvel’ın Captain Marvel’ın kendi başına bir film elde edeceğini açıkladığı 2014’te değiştiği ortaya çıktı. Captain Marvel filmine de bu yıl başlanacak, başrolde Brie Larson var.

Proje, Schaeffer’in Marvel evreninde ilk çalışması olacak. Daha önce Disney’in kısa filmi “Olaf’s Frozen Adventure” nın yanısıra, kadın liderliğindeki Steve Martin ve Michael Caine komedisi Dirty Rotten Scoundrels’ın Nasty Women’ını da yazdı. Black Widow filminin sinemalara gelip gelmeyeceğini söylemek için henüz çok erken olsa da, Marvel’ın “üçüncü aşama” film şeridi şu anda 2019’a kadar devam ediyor. Bu nedenle potansiyel bağımsız Black Widow filmi, sinematik evrenin o bölümünden sonra gelecektir.