Sonunda Çiftçilik RPG Stardew Valley Android’e Geliyor

Sonunda Çiftçilik RPG Stardew Valley Android’e Geliyor

Stardew Valley Android

Stardew Valley Android

Keyifli çiftçilik RPG’si Stardew Valley, iOS’a geldikten yaklaşık beş ay sonra Android için hazır. Şu an üçüncü yılındaki oyun, Google Play Store‘da 14 Mart’ta 8 dolar karşılığında satışa sunulacak, yani Android kullanıcıları artık sanal çiftliklerini yönetmek için Nintendo Switch’e ihtiyaç duymayacak.

“Zen benzeri tarım simülatöründe”, oyuncular eski bir çiftliği devralır ve bazı hand-me-down araçları ve birkaç madeni para ile toprağı işlemek zorundadır. İlk önce bir PC için olan indie popüler oyun, PlayStation 4, Xbox ve diğer konsollara aktarıldı. Hızla Switch‘te en sevilen oyun oldu ve geçen yıl multiplayer bir oyuna dönüştü. Ancak, mobil sürümler henüz bu özelliği desteklemiyor.

Ekim ayında piyasaya sürülen iOS sürümünden bu yana, oyunun yayıncısı Chucklefish ve yaratıcısı ConcernedApe birkaç değişiklik yaptı: herhangi bir zamanda kaydetme özelliği, pinch-zoom ve sanal joystick dahil yeni kontroller. Android sürümü ayrıca size Korece, İtalyanca, Fransızca ve Türkçe dillerinde ya da daha önce desteklenen altı dilden daha fazla seçenek sunar. Bahar bitkilerinizi ekmeye istekli iseniz, Android sürümü için ön kayıt şimdi açıktır. Ön kayıt olmak isterseniz buradan ulaşabilirsiniz.