Sonunda Geralt, PC’de Monster Hunter: World’e Geliyor

Sonunda Geralt, PC’de Monster Hunter: World’e Geliyor

Geralt Monster Hunter: World’de

Geralt Monster Hunter: World'de

Rivialı Geralt Witcher olabilir, ancak görev tanımı her zaman canavar avcısı olmuştur. Bu da Monster Hunter: World‘de belki de oyunun en mantıklı geçit etkinliği haline gelmesini sağlar. Capcom, işbirliği etkinliğinin 9 Mayıs’ta PC’de başlayacağını duyurdu. Kazanmak için yeni görevler ve Witchery donanımları içerecek.

The Witcher/Monster Hunter geçidi Capcom’un belki de bugüne kadar yaratılmış en kapsamlı olanıdır. Rivialı Geralt, oyuncuların orjinal oyunlarından elde ettikleri yepyeni Geralt tarzıyla New World’da ortaya çıkıyor. Geralt’ın gümüş kılıcını kullanarak, The Witcher III: Wild Hunt‘tan boynuzlu bir orman kötüsü olarak hatırlayabileceğiniz bir Leshen avlamak zorunda kalacaksınız.

Monster Hunter: World – The Witcher 3: Wild Hunt Fragmanı

Yeni özel görev Contract: Trouble in the Ancient Forest olarak adlandırılır ve görev zinciri boyunca yaptığınız seçimlere bağlı olarak birkaç olası son içerir. Görevi bitirmek, bir sürü Witcher temalı Monster Hunter ödülü, artı Geralt’ın kılıç zırhı ve gümüş canavar avcısı bıçağına dayanan kalkan setini oluşturmak için kullanılan malzemeleri kazandıracak. Ayrıca Palico’nuz için bir Nekker kıyafeti hazırlayabilirsiniz.

İlk yeni görevi almak için Hunter Rank’ınızın 16 olması gerekmetedir. Bu da hikaye mücadelesini tamamlamanız gerektiği anlamına geliyor. Henüz bunu yapmadıysanız endişelenmeyin. Monster Hunter: World’deki diğer özel etkinliklerin çoğunun aksine, bu yeni Witcher görevi kalıcı olacak.

Bunun gibi etkinlikler tipik olarak iki aşamaya ayrılır ve bu bir istisna değildir. 17 Mayıs’tan itibaren, geçidin ikinci yarısı açılır ve bu da çok daha güçlü Ancient Leshen için çok oyunculu bir avlanma etkinliğine odaklanır. Bu görev, Hunter Rank’ı 50 veya daha yüksek seviyedeki oyunculara açık olacaktır.