Sony, Resmi Playstation 5 Sayfasını Açtı

Sony, Resmi Playstation 5 Sayfasını Açtı

    Son zamanların en çok beklenen oyun konsollarından birisi olan Playstation 5’le alakalı önemli bir gelişme yaşandı. Önümüzdeki aylarda tanıtılması beklenen konsolun Resmi Playstation 5 sayfası hiçbir açıklama yapılmadan bir anda açıldı. Hemen hemen her gün karşımıza çıkan Playstation 5 dedikoduları bu tanıtımla birlikte bitecek ve her şey kesinleşecek. Bu son gelişmeye göre de konsolun bu Şubat ayı içerisinde veya önümüzdeki Sonbahar ayları içerisinde tanıtılacağı kesinleşti.

     Sony cephesinde meydana gelen bu önemli gelişmeyi ilk olarak fark eden her zaman ki gibi Reddit kullanıcıları oldu. Bir anda Reddit üzerinden yapılan binlerce Playstation 5 haberi dünya gündemine oturmayı başardı. Şu an itibariyle Sony’nin Almanya, Birleşik Krallık ve Türkiye resmi sitelerinde Playstation 5 sayfası açıldı. Bu gelişmenin ardından büyük tartışmalara maruz kalan Playstation 5’in resmi logosu da kesinlik kazanmış oldu. Playstation 5 için açılan bu sayfaya giriş yapıldığında Sony, kullanıcıları konsolla alakalı tüm haberlerden haberdar olması için haber bültenine abone olmaya davet ediyor.

Resmi Playstation 5 Logosu

    Sony tarafından açılan bu sayfa da birkaç açıklama da yer alıyor. Bu açıklamalardan birisinde  ”PlayStation 5’ten bekleyebileceğiniz bazı inanılmaz haberleri sizlerle paylaşmaya karar verdik. Ancak PlayStation’un yeni versiyonunu tamamen tanıtmaya henüz hazır değiliz. Yeni haberlere biz duyurur duyurmaz ulaşabilmek için hemen buradan kayıt olun. Bu haberler arasında; PS5’in çıkış tarihi, PS5’in çıkış fiyatı ve de PS5’in çıkış oyunları yer alacak.”buradan kayıt olun. Bu haberler arasında; PS5’in çıkış tarihi, PS5’in çıkış fiyatı ve de PS5’in çıkış oyunları yer alacak.” cümlelerine yer verilmiş.

Resmi Playstation 5 Logosu

    Şu an için Sony tarafında yaşanan bu gelişmenin bir yanlışlık sonucu mu veya bilinçli olarak yapılan bir gelişme olup olmadığını bilmiyoruz ancak şundan eminiz ki yakın zamanda Playstation 5 hakkında birçok önemli ve büyük haberlerle karşılaşacağız. Sony’nin özellikle konsol hakkında duyuracağı önemli haberleri büyük bir etkinlik düzenleyerek açıklaması bekleniyor. Bakalım ilerleyen zamanlarda ne gibi gelişmelerle karşı karşıya kalacağız.